Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Yani bence de çok haklısınız..
Böyle bir konu açtığın sana çok çok teşekkür ediyorum Dreambig. Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Bu konuyu okuyan rütbesi yüksek (bu konu hakkında) tanıdıklarınız varsa bildiirin gerçekten dur denmesi lazım yoksa gelecekte yok.

Teşekkürler Cemreandhazal

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 09:09 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
bazı insanlar çok duyarsız orman yangınları olunca birçok şey yapıyolar bu tehlikeyi görmüyorlar.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:38 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Bende sizin yanınızdayım arkadaşlar.. Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Tabi arkdaşım berkanyoshy.

Tek sen değil tüm forum burada olması lazım ! bu kadar önemli birkonuya bence bu kadar ilgi çok az!

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Site Admin Site Admin
Ben site üyelerimi bu yüzden seviyorum Smile Ne kadar duyarlılar.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence bu 4 kat olayı resmen saçmalık.Rolling Eyes
1 kat yetmiyor mu? Neden 4 kat ki? Rolling Eyes

Hiç kesilen ağaçları ve geleceğimizi düşünmüyorlar. Mad

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Sağol root

Bu konuya Hepside katılsa mükemmel olucak onlar bizimle birlikte savunsa 4 katlı peçete kalmayacak Very Happy

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet tamamen katılıyorum bir çevreci olarak bu konuda okulda başarılı çalışmalar yürüttüm ama şunu farkettim sadece bir kaç kişinin çalışmasıyla olmuyor Confused

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 09:40 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Daha fazla kişi olmamız gerek ! ama...

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O zaman burada bu konuya katılan herkes ailesi başta olmak üzere çevresini bilinçlendirsin ağaçlarımıza daha doğrusu doğamıza sahip çıkmak adına en azından bizi destekleyen yada katılan olacaktır Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Güzel bir örnek yapılması kolay yanlız aileleri bildirmek için elimizi çabuk tutalım yoksa 5 katlıda çıkacak

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar hepsinden önce, yine birilerinin akrabalarına rant kapısı sağlamak için İstanbul'a 3. köprü yapılıyor. Trafikte hepi topu %2'lik bir rahatlama sağlayacak olan bu köprü üstüne üstlük İstanbul'un son yeşil bölgeleri olan Tarabya ve Beykoz arasına inşa edilecek. Birilerinin akrabaları bu köprü gişelerinden kaldırdıkları paraları yerken İstanbul'da çevre katliamı yaşanacak. Artık akciğer kanserleri grip, nezle gibi sıradan bir hastalık haline gelecek. Memleket satılırken biz düşmüşüz neyin peşine Confused

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
yuh diyorum yani artık hem deprem olacak önlem alalım diyorlar bu gibi çalışmalara tepki vermiyorlar

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
evet oda çıok önemli konu yanlız bu konuyla o konudada ilişki var ha köprü için ormanlardan yer almışlar ha da 4 katlı peçete için o ormanda test edilmeden (yaşlıları almaları gerekken) 100 tane alıp gidiyorlar bu iki konuda gerçekten çok önemli konular

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi