| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
| hepsicicrazy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede doğamıza ve çevremize sahip çıkmalıyız |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Katılıyorum.Gerçektende çok katılıyorum; 4 katlı olunca daha mı çok temizleniyor,daha mı güzel oluyor,daha mı güzel kokuyor,daha çok mu satılıyor?Bu kadar ağacın kesilmesine nasıl göz yumabilirsiniz ya!!1 kat yapın olsun bitsin 4 katlı yapınca satışlar 4 kat artmıyor,bunu bilesiniz...Bu arada başlığı açana çok teşekkür ediyorum. |
En son eroSeda tarafından Çarşamba, Eylül 3, 2008 11:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Ağustos 26, 2008 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hislerime tercüman oldun valla.Benimde sinir olduğum bir konu kardeşim 2 katlı neyinize yetmiyor da 4 katlı çıkarıyorsunuz yazık yani o kadar ağaca sonra küresel ısınma için sonra ayyy biz çok üzülüyoruz demeyi biliyorlar.Tamam 1 kat ince olabilir 2 katlı yap 3 ,4 ne gerek var.
Teşekkürler böyle bir konu açtığın için.Ben de açmayı düşünüyordum.Ama 'tuvalet kağıdı' biraz tuhaf olur diye düşünmüştüm.Çok sağol!!!! |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Salı, Ağustos 26, 2008 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
Hepiniz çok sağolun arkdaşlar.
İşlerine gelince bizim için önce çocuklar,gençler,aileler derler ama gözleri parayı görünce ne doğa ne hayat hepsi boşa gider durur.Daha uzunu çıkmış ne işe yarayacak 2 peçete parasınra ucuz olabilir ama bir aile başına düşen ağaç sayısı fazlalaşıyor haberleri yok
Tekrar hepinize teşekkürler arkdaşlar |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Ağustos 26, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne demek dreambig hepimizim bu konuda duyarlı olması gerek.Aslında bilgisayarı açarken bile içim cız ediyor bu kadar elektrik ama hiç değilse boşa harcanmıyor .Ama yinede dikkatli olmak lazım |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:00 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Çoğu şey boşuna neymiş manava gitmezmişte 50 m ötedeki bakkala gidermiş ne saçma delireceğim |
En son XSelynckX tarafından Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
| Sanki biz heryere tuvalet kağıdıyla gidiyoruz çıldıtıyorlar adamı |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
| Arkdaşlar bu konuda rekabet arttıkça buraya yazın birlikte çıldıralım :S |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de çıldırdım o zaman dreambig  |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
O zaman konunun adı değişsin Çıldıranlar takımı diye.
Arkdaşlar hangi birimiz düşünüyorduk bunu bir gün ormanların azalacağını suların bitme tehlikesiyle karşı karşıya kalma kimin aklına gelirdi. |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
| ya hayır bunu büyükler yapıyor kendileri bizim göreceğimiz geleceği göremeyecekler bu haksızlık |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicikerem |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Yeni Üye

|
Evet doğayı korumak lazım
---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım.. |
|
|
|
|
|
|