Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede doğamıza ve çevremize sahip çıkmalıyız

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum.Gerçektende çok katılıyorum; 4 katlı olunca daha mı çok temizleniyor,daha mı güzel oluyor,daha mı güzel kokuyor,daha çok mu satılıyor?Bu kadar ağacın kesilmesine nasıl göz yumabilirsiniz ya!!1 kat yapın olsun bitsin 4 katlı yapınca satışlar 4 kat artmıyor,bunu bilesiniz...Bu arada başlığı açana çok teşekkür ediyorum.

En son eroSeda tarafından Çarşamba, Eylül 3, 2008 11:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hislerime tercüman oldun valla.Benimde sinir olduğum bir konu kardeşim 2 katlı neyinize yetmiyor da 4 katlı çıkarıyorsunuz yazık yani o kadar ağaca sonra küresel ısınma için sonra ayyy biz çok üzülüyoruz demeyi biliyorlar.Tamam 1 kat ince olabilir 2 katlı yap 3 ,4 ne gerek var.

Teşekkürler böyle bir konu açtığın için.Ben de açmayı düşünüyordum.Ama 'tuvalet kağıdı' biraz tuhaf olur diye düşünmüştüm.Çok sağol!!!!

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Hepiniz çok sağolun arkdaşlar.

İşlerine gelince bizim için önce çocuklar,gençler,aileler derler ama gözleri parayı görünce ne doğa ne hayat hepsi boşa gider durur.Daha uzunu çıkmış ne işe yarayacak 2 peçete parasınra ucuz olabilir ama bir aile başına düşen ağaç sayısı fazlalaşıyor haberleri yok

Tekrar hepinize teşekkürler arkdaşlar

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne demek dreambig hepimizim bu konuda duyarlı olması gerek.Aslında bilgisayarı açarken bile içim cız ediyor bu kadar elektrik ama hiç değilse boşa harcanmıyor Smile .Ama yinede dikkatli olmak lazım

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:00 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çoğu şey boşuna neymiş manava gitmezmişte 50 m ötedeki bakkala gidermiş ne saçma delireceğim

En son XSelynckX tarafından Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet çok saçma

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Sanki biz heryere tuvalet kağıdıyla gidiyoruz çıldıtıyorlar adamı

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet yaa delireceğim

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Arkdaşlar bu konuda rekabet arttıkça buraya yazın birlikte çıldıralım :S

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de çıldırdım o zaman dreambig Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
O zaman konunun adı değişsin Çıldıranlar takımı diye. Very Happy

Arkdaşlar hangi birimiz düşünüyorduk bunu bir gün ormanların azalacağını suların bitme tehlikesiyle karşı karşıya kalma kimin aklına gelirdi.

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
ya hayır bunu büyükler yapıyor kendileri bizim göreceğimiz geleceği göremeyecekler bu haksızlık

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Haklısın neymiş bu para

hepsicikerem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Yeni Üye Yeni Üye
Evet doğayı korumak lazım

---
Düzenleyen:darkangell

Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi