Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence bir her kestiği ağaç kadar ağaç dikilmeli..

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben bu konuyu o şekilde düşünmüyorum 2 katlı olabilr ama 1 katlı olamaz çünkü elimizi silmeye bir katlı yetmez birtane daha alırız aynı kapıya çıkar böyle birşeyde yapacaksak peçete kalın yapılsın 1 kat olsun diyebiliriz Surprised

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
HolyWood işte insanların hepsi akıllı hepsi düşünceli bu yüzden onları seviyorum Laughing Bende dediklerine katılıyorum ve kurşun kalemlerde kalmasın istiyorum onlarda ağaç harcıyor onun yerine uçlu kalemde kullanılabilir... Smile

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Çok önemli bir konuya değinmişsin arkadaş. Katılıyorum, firmalar rekabet yapacak diye biz ağaçların gitmesini mi seyredeceğiz Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Berkan!a katılyorum Rolling Eyes Confused Shocked

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence o orman yangınları yani Türkiyedekiler Confused otel villa vs. gibi şeyler yapmak için ben öyle düşünüyorum Confused Sad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Kesilen bir ağaç için 2 ağaç dikilmeli..

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence hiç ağaç kesilmemeli kağıt'ı başka maddelerden yapılmalı

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar size %100 katılıyorum.Bence kesilen ağaçların yerine ağaç dikilmelidir,tüm dünyada ağaç dikme kampanyaları düzenlenmelidir.Genci yaşlısı bence ağaç dikmek için seferber olmaldır..

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
çok güzel bir konu.
bende bu uygulamayı üye olduğum sitelerde başlattım. tepkiler oldukça olumlu. ağaçlar kesilmesin.
peçete firmalarına mail gönderebiliriz. Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tavsiye için teşekkürler "sincapsever" Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle haklısın Ersin abi.Berkan sana da katılıyorum.Ağaç kesimi azaltılmalı yada yaşlanmış ağaçlar kesilmeli. Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
%100 haklısın dreambig

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
kesinlikle vardır bir yolu

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 08:41 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Hepiniz sağolun arkadaşlar

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi