| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
| dreambig |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
evet iyi olur 5 katlı çıkmadan ve daha uzunu çıkmadan başlıyalım  |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
| ya arkadaşlar değişik fikirleriniz varsa söyleyin daha dikkt çekeriz |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: evet iyi olur 5 katlı çıkmadan ve daha uzunu çıkmadan başlıyalım
aynen  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bencede yani bu gidişte o da olucak  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Pazar, Eylül 28, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
Güzel konu ama dünyanın ve Türkiye'nin tek sorunu bu değil.  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazar, Eylül 28, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekden üzgünüm alıntıdır yazmayı unutmuşum ama gerçekden yaşanmış bir olaydan alıntıdır gerçekden çok üzgünüm
geçenlerde bir alışveriş mağazasına gittik selpak bölümündeyiz annem mutfak için selpak alacak ay satış sorumlusu ısrarla 4 katlıdan alın diyor annemde bu konularda duyarlı olduğundan zararlarını biliyor ve hiç aldırış etmiyor ay ama yeter ısrarla yok şu iyi değil bizimki iyi yok yanında şusu var busu var annem gitmesi için teşekkürler biz seçimimizi yaptık diyor kız ısrarla yok efendim onu alırsanız memmun kalmassınız ufff...en sonunda dayanamadım dedimki;
hanımefendi pardonda şimdi aldığımız peçete 2 katlı olduğu için ince olabilir evet ama bu iki katlı peçelerden almassak zaten bilinçsizce kesilen ciğerlerimizde yok olabilir siz burada ekmek parası uğruna böyle diller döküyorsunuz ama bundan bir kaç sene sonra dil dökmek için bir ağaç bile kalmamış olabilir size şimdi basit bir peçete gibi gelen bu şeyler bizim geleceğimizle oynuyor ve birinin buna dur demesi gerekiyor ...
ben böyle kendimi kaptırmış anlatırken birde arkamı döndüğümde ne göreyim ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI arkamda duruyor ben kendisini zaten
kendisini birlikte yaptığımız diğer faaliyetlerden tanıyordum o'da beni hatırlamış bana yaklaştı elimi sıktı ve bana karşımda geleceğin genç bir çevre kadını durmakta dedi kendimi nasıl mulu hissettim anlatamam
AYRICA EKLEMEK İSTİYORUM ÇEVREYİ;DOĞAYI KORUYALIM ÖNCE KENDİMİZDEN  |
En son ASIMELEKKK tarafından Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: olduğundan zararlarını biliyor ve hiç aldırış etmiyor ay ama yeter ısrarla yok şu iyi değil bizimki iyi yok yanında şusu var busu var annem gitmesi için teşekkürler biz seçimimizi yaptık diyor kız ısrarla yok efendim onu alırsanız memmun kalmassınız ufff...en sonunda dayanamadım dedimki;
hanımefendi pardonda şimdi aldığımız peçete 2 katlı olduğu için ince olabilir evet ama bu iki katlı peçelerden almassak zaten bilinçsizce kesilen ciğerlerimizde yok olabilir siz burada ekmek parası uğruna böyle diller döküyorsunuz ama bundan bir kaç sene sonra dil dökmek için bir ağaç bile kalmamış olabilir size şimdi basit bir peçete gibi gelen bu şeyler bizim geleceğimizle oynuyor ve birinin buna dur demesi gerekiyor ...
ben böyle kendimi kaptırmış anlatırken birde arkamı döndüğümde ne göreyim ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI arkamda duruyor ben kendisini zaten
kendisini birlikte yaptığımız diğer faaliyetlerden tanıyordum o'da beni hatırlamış bana yaklaştı elimi sıktı ve bana karşımda geleceğin genç bir çevre kadını durmakta dedi kendimi nasıl mulu hissettim anlatamam
Şaşırdım  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar üstteki mesajımı çevre için çalışan ve çok güzel işler başarmış bir çevreci sitesinden alıntı olarak almıştım bizler gibi düşünen insanların olduğunu göstermek amaçlı fakat bir hata sonucu başına alıntıdır ibaresini koymayı unutmuşum herkesden özür diliyorum
ASIMELEKKK |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
BİZ sunumumuzu yaptık
herkes katıldı
ama ne olacağını zaman a bırakıyorum
bizim lafta birşeyler bilmemiz önemli değil bildiklerimizi uygulamak önemlidir |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
elinize sağlık Eda  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende bayramdan sonra Teknoloji Tasarım dersinde bu fikri sunmayı düşünüyorum...  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 08:39 - Mesaj konusu: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
İyi fikir elimizden geleni yapalım  |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Üye

|
ASIMELEKKK dediğim bu işte gerçekten süper ben geçen hafta market market gezip dilek kutusuna bu yazılardan attım ve ayrıca görevlilerle konuştum işlem devam etsin haydi arkadaşlar sizi Ormanları Koruyalım Oksijen için kampanyasına bekliyoruz  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel yapmışsın dreambig  |
|
|
|
|
| 0jun0 |
Tarih: Pazar, Ekim 5, 2008 14:50 - Mesaj konusu: neden 4 katlı |
|