Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim de 1-2 ay oldu galiba bende daha yeniyim

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
97 gün falan Laughing

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
günde mi sayıyorsunuz ...vay be.... Very Happy Very Happy Wink

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
Ah ah haftaya bugün 1 yılım dolmuş alacak Very Happy

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
mayısın sonunda 1 yıl olacak inşallah...

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben unuttum.. Crying or Very sad

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Takımdan Takımdan
6. yada 7.sınıfta üye olmuştum sanırım 3-4 sene olmuş Very Happy vay bee

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 20:29 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vayy be... Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaklaşık 1.5-2 ay oluyor.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Haziranın 3'ünde idi heralde Rolling Eyes .Evet evet 1 yılıma az kaldı(kutlama yapacağım) Laughing

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Berkan bence şöyle yapalım o kutlamayı birlikte yapalım her ne kadar aynı gün siteye mesaj yazmamış olsakda aynı zamanda üye olduk hey gidi günler hey 1 yıl olacak ne çabuk geçiyor günler Wink

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben galiba haziran sonu temmuz başı gibi üye olmuştum benimde 1 yılıma az kaldı

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
Ben temmuzda üye olmuşdum fakat... Crying or Very sad (Anladınız siz onu Confused )

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
MaNZaRa sen mod değilmiydin?bana mı öyle geliyor

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
Evet moddum neyse konu bölünmesin arkadaşlar(işimi bir türlü bırakamıyorum ya)

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi