| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
| eroSeda |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bilmem ama 3 ayı geçmiştir hep giriyordum 1 yıldır falan ama üye olmuyordum sonunda oldum  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 08:14 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Profilinize girin '....tarafından gönderilmiş tüm mesajları bul' diyor..
Girin oraya..
Sonra ilk sayfaya yani ilk mesajınızı attığınız yere gelin.. Ordan tarihe bakın..
Ama şöyle bir şey var belki üye olduğumuz ilk gün mesaj yazmadım ne olacak |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 08:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bu üyeliğimle Pazartesi, May 26, 2008 20:08 bu kadar yani 8 ay felan ama birkaç üyeliğim daha olmuştu mesela selnck felan belki 1 yıl belki 12 ay işte |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
XslynckX haklı çünkü ben ilk üye olduğumda yorum yazmamıştım  |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Üye

|
Ben tam olarak bilmiyorum.Ama daha 1 sene olmadı.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Eylül 9, 2008 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
7 ay... Az değil ki....  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Takımdan

|
190 gün oldu  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, Eylül 12, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
4 ay olmuş  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Cuma, Eylül 12, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
|
Misafir
|
aslında 1,5 yıl oldu ama birkaç ay internete girememiştim  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Eylül 12, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar ilk üye ne zaman olduysanız o zaman size bir aktivasyon mail'i gelmiş olmalı o sizin ilk üye olduğunuz tarihtir işte gerisi sizin ne zaman üye olduğunuzu tam olarak belli etmez  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır Gruphepsi.org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben 1 yıl gibi bir süreden beri bu sitedeyim ama ancak bu yaz açma fırsatım olmuştu en çok....  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
aslında uzun bir süredir
önceleri üyeliğim olmadığı zamanlar da giriyordum
Yaklaşık 1.5 senedir takip ediyorum yani siteyi  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Gerçektende siteye 2 yıldır falan giriyordum,hatta üye bile olacaktım 2 yıl öncesinde ama üye olmayı bilmiyordum. Sanırım 3 ay oldu.Ancak gördüm üye ol yazısını.  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Salı, Eylül 30, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
1,5 yıldır falan  |
|
|
|
|
|
|