Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilmem ama 3 ayı geçmiştir hep giriyordum 1 yıldır falan ama üye olmuyordum sonunda oldum Very Happy Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 08:14 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Profilinize girin '....tarafından gönderilmiş tüm mesajları bul' diyor..
Girin oraya..
Sonra ilk sayfaya yani ilk mesajınızı attığınız yere gelin.. Ordan tarihe bakın..

Ama şöyle bir şey var belki üye olduğumuz ilk gün mesaj yazmadım ne olacak

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 08:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu üyeliğimle Pazartesi, May 26, 2008 20:08 bu kadar yani 8 ay felan ama birkaç üyeliğim daha olmuştu mesela selnck felan belki 1 yıl belki 12 ay işte

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
XslynckX haklı çünkü ben ilk üye olduğumda yorum yazmamıştım Confused Laughing Confused

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
Ben tam olarak bilmiyorum.Ama daha 1 sene olmadı. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
7 ay... Smile Az değil ki.... Very Happy

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
2,5 ay oldu sanırım

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Takımdan Takımdan
190 gün oldu Laughing

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
4 ay olmuş Wink

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Misafir
aslında 1,5 yıl oldu ama birkaç ay internete girememiştim Sad

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar ilk üye ne zaman olduysanız o zaman size bir aktivasyon mail'i gelmiş olmalı o sizin ilk üye olduğunuz tarihtir işte gerisi sizin ne zaman üye olduğunuzu tam olarak belli etmez Mr. Green

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Ne kadar zamandır Gruphepsi.org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben 1 yıl gibi bir süreden beri bu sitedeyim ama ancak bu yaz açma fırsatım olmuştu en çok.... Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aslında uzun bir süredir Laughing
önceleri üyeliğim olmadığı zamanlar da giriyordum Wink
Yaklaşık 1.5 senedir takip ediyorum yani siteyi Rolling Eyes

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gerçektende siteye 2 yıldır falan giriyordum,hatta üye bile olacaktım 2 yıl öncesinde ama üye olmayı bilmiyordum. Very Happy Sanırım 3 ay oldu.Ancak gördüm üye ol yazısını. Very Happy Razz Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1,5 yıldır falan Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi