Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Yeni Üye Yeni Üye
bilmem.1 yıl olur herhalde.

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Üye Üye
1. yılım Smile

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hala bakamadımm!!!!!

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben yeni üye oldum ama 2 senedir siteyi yakından takip ediyordum

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Görevli Görevli
Bugün benim bu sitede 1. yılım ve iyikide üye olmuşum diyorum..
Site sayesinde Hepsi'me olan bağlarım güçlendi ve birsürü birrbirinden muhteşem dostlarım,arkadaşlarım olduuu..
Smile
Hepinizi çook seviyorum !! Laughing Very Happy Wink

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1 yıl oldu sanırım

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Takımdan Takımdan
30 Ağustos 2007

Bayağı olmuş yaa.
Zaman ne çabuk geçiyor! Smile
İlaydacığım 1. yılın kutlu olsun. Laughing
Biz de seni çook seviyoruz canım.. Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Görevli Görevli
Sağol canım benimm:DVery Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Sevindim İlayda'cım nice yıllara iyiki buradasın... Laughing Benimde 25 gün kaldı... Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Nur sen benim doğumgünümde 1. yılını dolduruyursun... Laughing

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
6 Aralık 2007

Yarın 7 ay olacak Razz Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 01:59 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Daha benim 1,5 ay bile olmadı Rolling Eyes Olsun kıdemliyim ama Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben bu sitede 1 yıl geçirdim herhalde. Ama daha önce panolardan haberim yoktu... Sadece resim galerisine giriyordum... Artık panolara da girmeye başladım...
Sitemiz kapanmazsa daha bir 10 sene burada olurum... Laughing Very Happy Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Canım mesajlardan yola çıktığımız için 5 ay oluyor seninki... Cool

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
7 Ay oldu Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi