| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
| nermine |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Yeni Üye

|
| bilmem.1 yıl olur herhalde. |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Üye

|
1. yılım  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben yeni üye oldum ama 2 senedir siteyi yakından takip ediyordum |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Görevli

|
Bugün benim bu sitede 1. yılım ve iyikide üye olmuşum diyorum..
Site sayesinde Hepsi'me olan bağlarım güçlendi ve birsürü birrbirinden muhteşem dostlarım,arkadaşlarım olduuu..
Hepinizi çook seviyorum !!  |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Takımdan

|
30 Ağustos 2007
Bayağı olmuş yaa.
Zaman ne çabuk geçiyor!
İlaydacığım 1. yılın kutlu olsun.
Biz de seni çook seviyoruz canım..  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Görevli

|
Sağol canım benimm:D |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Sevindim İlayda'cım nice yıllara iyiki buradasın... Benimde 25 gün kaldı...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Nur sen benim doğumgünümde 1. yılını dolduruyursun...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
6 Aralık 2007
Yarın 7 ay olacak  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 01:59 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Daha benim 1,5 ay bile olmadı Olsun kıdemliyim ama  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla ben bu sitede 1 yıl geçirdim herhalde. Ama daha önce panolardan haberim yoktu... Sadece resim galerisine giriyordum... Artık panolara da girmeye başladım...
Sitemiz kapanmazsa daha bir 10 sene burada olurum...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Canım mesajlardan yola çıktığımız için 5 ay oluyor seninki...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Ne kadar zamandır GrupHepsi.Org sitesindesiniz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
7 Ay oldu  |
|
|
|
|
|
|