Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:29 - Mesaj konusu: nasıl tarzdan hoşlanırsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim giyeceğim şeyi seçip giymem en fazla 10 dakikamı alıyor....Hiç de öyle süslü değilimdir... Laughing

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
artık benimde bir tazım varmış arkadaşlarım diyor hatta 'ELİF' tarzında gibi tamlamalar kullanılıyor Very Happy Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ama ben yeni birşey aldığımda giyinmesi daha kolay oluyor hemen giymek istiyorum çünkü

Aynen!... Very Happy Hemen giymek istiyorum.Dayanamıyorum.Mesela bayramda giymek için birşey aldıysam bayrama kadar o kıyafeti giymemek için kendimi zor tutuyorum. Very Happy Wink

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Görevli Görevli
Elif tarzı nasılmış acaba ? Bu sene modada Elif tarzı mı var ? Smile Mr. Green

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mr. Green Bende Seda tarzı yaratmak istiyorum.Acaba bu senenin modası ne olacak?Gerçi artık bu sene bitti.Seneye bakalım inşallah.

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 08:15 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Takımdan Takımdan
Ben ne giyeceksem akşam'dan karar veriyorum, küpeleri çok seviyorum nerdeyse bütün elbiselerime göre bir küpem var, eğer çarşıya gidip'de birşeyi çok beğenirsem almadan dönemem, zaten annem'de hep diyor birde boş dön eve ama o kadar'da fazla almam, sadece çok beğendiysem kesin alırım yoksa aklım orda kalır...Mr. Green

YASEMINYURUK123
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 25, 2009 11:01 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Rock tarzından hoşlanırım

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 3, 2009 08:46 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Görevli Görevli
Stil belli. Artık beni devatine bekleyenler farklı bir tarz beklemiyor. Very Happy

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 3, 2009 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de Rock tarzından hoşlanırım.

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 3, 2009 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
rahatıma düşkün olduğum için genelde spor giyinmeyi tercih ederim Very Happy

theking
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 4, 2009 20:36 - Mesaj konusu: BENİM TARZIM
Üye Üye
GİYİM; düşük bel pantolon, sportif gömlek ve t-shortlar kesinlikle kumaş pantolon giymem tarzım değil...
MÜZİK; grup hepsi, rap, yapancı özellikle ''sean paul'' dinlerim eskilerden erkin koray ve barış manço'ya bayılırım.
TEŞEKKÜR EDİYORUM

theking
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 10, 2009 01:26 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Üye Üye
Düşük bel pantolon, konvers veye spror ayakkabı, spor gömlek ve t-shortlar

mp28
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 16, 2009 13:54 - Mesaj konusu: ne tarzdan hoşlanırsınız
Yeni Üye Yeni Üye
sempatik kızlardan hoşlanırım

rozan94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 16, 2009 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Üye Üye
Very Happy Rolling Eyes spor giyinirim! kapri-short-t-shirt-ayakkabılar hep en iyi tercihimdir

klasik asla giyinmem

düğün nişan vb. yerlerdede spor giyinirim!

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 19, 2009 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: nasıl tarzdan hoşlanırsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
düşük bel pantolon, jeans,kapri, t-short.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi