| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Moderatör isteği |
| Pray |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 13:44 - Mesaj konusu: Moderatör isteği |
|
|
Yeni Üye

|
moderatör olmak isteyen var ama almak isteyen yok gibi  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Yanıt |
|
|
Site Admin

|
---
Merak etme dostum var. Fakat bazı önemli noktalar olmalı ki o arkadaşta bizde moderatör yapalım neler bunlar:
Kesinlikle duyurularımıza uyan buna göre yazı yazan.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
Bu yukardakiler öncelikle.
En az 4 aydır sitemize aktif bir biçimde katılan ve 4 ay öncesinde üye olmuş olan. Hem mesaj olarak hem de site tavsiye, resim ekleme gibi etkinliklerle katılım yapan..
Sitede haftanın en az 4 günü aktif olan.
Azçok sitenin çizgisinin farkında olan.
http://www.gruphepsi.org/panolar/moderator-alimi-t12.html bu adrestete 6 ay önce zaten ilgili duyuruyu yayınlamıştık.
Kod:
Merhabalar.
Sitemize gönüllü moderatörlük yapacak arkadaşlar alınacaktır.
Aranan Özellikler:
1. Sitemizle uzun süre ilgilenebilecek. Yani Günde en az 4-5 saat Pc başında vakti olan.
2. PhpBB forumu daha önce kullanmış, (istisnadır. çünkü 4 ay ve önce üyer olmuş hemen her gün forumu kullanan arkadaşlar zaten yeterince bilgiye sahip oluyorlar az çok) site üyelerine yardımcı olabilecek.
3. 15 Yaşından büyük.
4. Sitemizin tanıtımını yapabilecek.
5. Kurallara uygun olmayan mesajları silecek. Uygun olanları onaylıp, görüntülenmesini sağlayacak.
isteyen arkadaşların [img]http://www.gruphepsi.org/email.png[/img] adresine kısa bir özgeçmişle beraber nüfus cüzdanı arkalı önlü fotokopisini scan (tarayıp) edip bu adrese yollamaları rica olunur.
Teşekkürler. Demişiz.
Bu niteliklere sahip arkadaşları her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.
 |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Takımdan

|
| Root Bende Moderatör Olmak İstiyorum Fakat Ben 13 Yaşımdayım.Saygısızlık Etmek İstemem Ama Sitemizde 15 Yaşın Altında Bir Moderatör Var.Bana Yardım Edebilirseniz Sevinirim. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Site Admin

|
Tempo şuan 16 yaşından küçük moderatör yok. Yok yok saygısızlık etmiyorsun aksine bu hakkın da
Moderatör olma isteğine de sevindik. Senle irtibata geçeriz. Seni tanıyoruz. Ama bir üstekileri(bir önceki mesajımı) öncelikle gözden geçir.  |
|
|
|
|
| matt |
Tarih: Pazar, Nisan 8, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Yeni Üye

|
root bende moderatör olmak isterim..
15 yaşından büyük olan kişileri ben de varım..
ben şuan 23 yaşındayım..
ben hergün (gündüz ve gece) bilgisayar geçtim.
sen benim için moderatör yapar mısın?
ben bilgisayardan ustalığımı tamamlandım..
haberi olsun... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Nisan 8, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Site Admin

|
matt demiş ki: root bende moderatör olmak isterim..
15 yaşından büyük olan kişileri ben de varım..
ben şuan 23 yaşındayım..
ben hergün (gündüz ve gece) bilgisayar geçtim.
sen benim için moderatör yapar mısın?
ben bilgisayardan ustalığımı tamamlandım..
haberi olsun...
matt merhaba. İstekle oluyor, fakat! yukarıdaki yazdıklarımıza uyuyormusunuz siz bir kontrol edin. ? Eğer uyuyorsa oradaki maddelere sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız inan.
Uymayanlar,
Benim gördüğüm kadarıyla 3 aylık üyesiniz,
Katılım 11 mesaj çok çok az (Katılım olabilmesi için 200 üzeri ve tamamı site duyurularına, kurallarına uygun içerikler yollanmış olması gerekmekte)
Galeriye katkınız olmamış,
Site tavsiyeleri yapmamışsınız.
Bunlar benim gördüklerim. Umarım anlamışınızdır. İlginiz içinde teşekkürler. |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Takımdan

|
| Bende moderatör olmak istiyorum.Bunu gerçekten çok ama çok istiyorum.Bende 13 yaşındayım.Siteye hergün 2 saat giriyorum ve siteyle yeterince ilgileneceğime inanıyorum. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Site Admin

|
buseerenbuse demiş ki: Bende moderatör olmak istiyorum.Bunu gerçekten çok ama çok istiyorum.Bende 13 yaşındayım.Siteye hergün 2 saat giriyorum ve siteyle yeterince ilgileneceğime inanıyorum.
Alakan için teşekkürler. En kısa sürede seninle iletişime geçeriz.
Fakat öncelikle şu yukardaki maddeleri kontrol edersen seviniriz. |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Nisan 21, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
buseerenbuse demiş ki: Bende moderatör olmak istiyorum.Bunu gerçekten çok ama çok istiyorum.Bende 13 yaşındayım.Siteye hergün 2 saat giriyorum ve siteyle yeterince ilgileneceğime inanıyorum.
Yeni moderatörlerimize şimdiden başarılar diliyorum.Umarım siz de diğer moderatörlerimiz gibi harika işler yaparsınız.
 |
|
|
|
|
| hepsigrububuse |
Tarih: Cumartesi, Nisan 21, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Üye

|
harika işler yapacağınıza eminim...  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, Nisan 21, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar gerçeketen çok çalışıyoruz bu site için. Ama tabi bazı yerlerde sizede ihtiyacımız var. Lütfen bizlere yardımcı olun.  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 14:02 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Elimizden geldiğince size yardım etmeye çalışacağız.Birimiz hepimiz hepimiz adminlerimiz için.
 |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Üye

|
| bende moderatör olmak istiyorum. ama malesef yeterli zamanım yok. |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar Buse'ninde dediği gibi gerçekten çok yoruluyoruz Özellikle yeni üyelerimiz lütfen mesajlarınızı Türkçe'mize uygun yazınız.Mesajlarınızı düzeltmek gerçekten çok emek istiyor çünkü  |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: Moderatör isteği |
|
|
Kıdemli Üye

|
root bende moderatör olmak istiyorum.Fakat 13 yaşımdayım.Bana yardımcı olur musun root  |
|
|
|
|
|
|