Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Mesaj bırakmadan önce...

catwomen9513712
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 16:45 - Mesaj konusu: selam
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede çok teşekkür ederiz... bu kurallara herkes uymalı hatta ben şimdiden başladım bile Smile

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 23:56 - Mesaj konusu: konu
Üye Üye
şey konuyla alakası yook ama şu isimleriniz altına resimleri nasıl koyuyorsunuz ben daha yeniyimde yardımcı olursanız teşekürler Embarassed

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Görevli Görevli
Evet başlık yanlış biraz daha dikkat edersen sevinirim bir daha canım... Wink Wink

Ayrıca üstteki menüden profile, profilinden de avatar galerisine gir,avatar galerisinden istediğin resmi seç ve avatarı seç de...Sonra da profil sayfasının altında yazan göndere tıkla bu kadar.... Wink Wink

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 00:14 - Mesaj konusu: teşekürler
Üye Üye
HEPSISWEET çok teşekür edrim yardımın için yeni olduğumdan bazı şeyleri tam bilmiyorumda kusuruma bakmayın Embarassed

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Görevli Görevli
Rica ederim görevim... Wink Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler murat abi

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:47 - Mesaj konusu: teşekürler
Üye Üye
Gerçektende teşeekkürler. Bu kurallara dikkat etmeye çalışıyoruz ama arada kusurlarımız oluyorr sanırım daha fazla dikkat etmeliyiz bilgilendirdiğin için gerçekten de çok teşekkür ederiz murat abi.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 21:38 - Mesaj konusu: ay
Üye Üye
ay yine yaptım kusura bakmayın düzelticem inşallah Sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 09:46 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Takımdan Takımdan
Teşekkürler.

tylnhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
teşekür ederiz çok iyi bir yönetim sitede size başarılar herkeze hepsiciler günü

gochin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 02:50 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Üye Üye
ben daha yeniyim ama buranın harika olduğunu söyleyebilirim

duygumert
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Yeni Üye Yeni Üye
uyarın için teşekkür ederim sağol söylediğin iyi oldu!

seqrklz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Yeni Üye Yeni Üye
emeğine sağlıkVery Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Mesaj bırakmadan önce...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 23:29 - Mesaj konusu: teşekkürler
Yeni Üye Yeni Üye
Teşekkürler...sağol.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi