Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Mert - Oğuzhan Yıldız

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet zaten Mustafa ceceli dedi ya yanına alacak diye Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Takımdan Takımdan
Confused
Anlamadım HrbyCrazy ne ne demek istedin? Confused

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:56 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Üye Üye
bende anlamadım birşey ama mert-oğuzhan yıldız yakışıklı çocuk yani... Wink

elifhepsim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 21:19 - Mesaj konusu: ozimm
Yeni Üye Yeni Üye
Ben oguzhan yıldızı hepsi 1 başlamadan önce pek sevmezdim ama hepsi 1 başlayınca oguzhanıda sevdim...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hiç sevemedim bu çocuğu ya Confused Smile

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Görevli Görevli
ilkaycemre21 demiş ki:
Ben hiç sevemedim bu çocuğu ya Confused Smile

Confused Question

Iyi çocuktur aslında Oğuz. Severim kendisini. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Iyi çocuktur aslında Oğuz. Severim kendisini.

Bilemiyorum ben hiç ısınamadım onu biliyorum tek Confused Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Takımdan Takımdan
Hayat Bilgisi'ni severdim orada da oynuyordu o yüzden bir sevgim vardı yani Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bir çok dizi ve filimde gördüm. Hem genç hemde yetenekli biri.. Çok iyi bir oyuncu bence.. (Fakat geçenlerde bir dizide alnından vurulmuştu..) Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
komik çocuk Razz sevdim onu da Laughing Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Komikliği bir yana,çok yakışıklı.

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 30, 2009 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bencede..

space53
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 8, 2009 00:24 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence mert çok tatlı gülçinlede yakışıyorlar özelliklede gülçin düz saç yapıyor ya biraz daha büyük gözüküyor o zaman süper oluyorlar şaçları kıvırcıken çok küçük gözüküyor gülçin pek aşık olmuşa benzemiyor.

yoshygulcin96
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 8, 2009 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Mert - Oğuzhan Yıldız
Üye Üye
bencede mert çok tatlı gülçinlede yakışıyorlar ama gülçinle korkut yani korkutun gözlükleri yokken daha çok yakışıyorlar özellikle düğün bölümü vardı ya oradaki beraber resimleri süper:D

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi