Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Merhaba Eren

gulseay
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
Eren Merhaba ben Şifa hastanesi halkla ilişkiler bölümünden Ayşegül Sayfamıza bir mesaj yazılmış bir bebeğimizle ilgili size nasıl ulaşabilirim. Hastanemiz telefon numarasından bana ulaşabilirmisiniz. Teşekkür ediyorum...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Site Admin Site Admin
Bu kişinin Eren Bakıcı olduğundan emin misiniz? Bence değildir. Kendisi olsa zaten telefon açardı. Confused Veya tam iletişim bilgilerini de bırakırdı.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Takımdan Takımdan
Evet bencede.. Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Görevli Görevli
Bence de Eren olsa iletişim bilgilerini bırakırdı Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen katılıyorum..Bence de Eren değildir..olsa bırakırdı bilgilerini..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Takımdan Takımdan
Katılıyorum. Confused

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
Bence de Confused

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
bence de Confused

cisil92
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
eren ablayla hastanedeki bir bebeğin ne alakası var anlayamadım doğrusu...ama gerçekten önemli bir konuysa umarım eren ablaya ulaşabilirler...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Takımdan Takımdan
Ben olayı anlamadım.Ne Ereni ne çocuğu?.Off off. Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de anlamadım.. Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Takımdan Takımdan
Ben de anlamadım ama Murat Abi'ye katılıyorum ben de...
Eren olsaydı haber bırakırdı... Rolling Eyes

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
bencede

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de... Confused

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Eren olsaydı mutlaka ulaşırdı zaten Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi