Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Merhaba Eren

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Takımdan Takımdan
Garip Confused Murat Abi' ye ben de katılıyorum Shocked

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
eren olsa sana ulaşırdı ayşegül abla Confused

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
murat abiye katılıyorum
bir yanlışlık oldu herhalde

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eren olsaydı bilgilerine ulaşılırdı

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
katılıyorum.

Oguzhancan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
Burası gruphepsi fan clubu sitesi. Bunca konu içinden eren bu siteye girse bile görebileceğini sanmıyorum. Burda bu mesajı okuyamayabilir ama ona daha kolay ulaşmak için.Ya adminimizle irtibat kuracak ve yardım isteyeceksiniz yada hepsi1 dizisinin gösterildiği tv kanalı ile irtibat sağlayacak. Olmadı hepsi1 dizisinin televizyon adresine gireceksiniz ve oranın yöneticileriyle görüşüp ulaşmaya çalışacaksınız madem size bir bilgi vermemişse. Ama eren olsa bilgilerini verirdi neden vermesin bir yanlışlık vardır bencede.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence en kolayı Stardium'u arayın ben hep öyle yapıyorum doğru olduğundan emin olamadığım bilgilerde.. Stardium yardımınıza koşar Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende murat abiye katılyorum.bir yanlışlık olmuşdur

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede eren olsa yeniden ulaşırdı size

Ygoldstone
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
hiçbirşey anlamadım Very Happy

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
Katılıyorum arkadaşlar bencede Very Happy

erencym
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Yeni Üye Yeni Üye
inşallah ulaşırlar hastanedeki çocuğada acil şifalar hasta galiba... Crying or Very sad

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
Arkadaşlar belli ki yanlış bir anlaşılma ve üzerinden aylar geçmiş Laughing
Konuyu uzatmanın anlamı yok bence Confused Haksız mıyım? Confused

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Merhaba Eren
Üye Üye
mrvhepsirock a katılıyorum,çok haklısın.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi