| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Merhabalar.
[ http://yemektarifleri1.com ]
Arkadaşlar sizler veya aileniz veya arkadaşlarınız faydalabilir, Kolay hazırlanmış pratik yemekler sitesi.
Sık kullanılanlarınıza eklemeyi, dostlarınıza ailenize söylemeyi unutmayın :)
Adres: Yemek Tarifleri |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Annem çok beğendi. teşekkürler. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
| Güzel bunları öğrenmem lazım aslında en azından seneye aç kalmak istemiyorsam. Teşekkürler |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Aynen annem de çok beğendi... Teşekkürler...Bu site de sizin galiba değil mi...??  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Teşekkürler ilginize arkadaşlar yayalım bunuda sizlere zahmet. Buranın da tüm geliri gruphepsi.org sitemize gidecektir..
İnşallah hem yemektarifleri1.com un hem weblogtr.com un hitleri artar gelişir de kazanır ve buraya katkıları olur...  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
İnşallah...
Ben elimden geleni yapıyorum..  |
|
|
|
|
| Kres |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| ya root yapma gözünü seviyim.Şurda 20 gün daha bekleyi versene ya siteye girince direk gözüm bu konuya takılıyor tabi baya bir duruyor ama uff ya . |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Anlamadım ki Kres
Neyi 20 gün daha bekleyelim?
ve bu başlığın kötü yanı? |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
ben msn adresimdeki herkese yolladım umarım girmişlerdir
bu arada annemde beğendi sever o böyle şeyleri |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
| İlginize teşekkürler arkadaşlar sağolun.. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:50 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
lafı mı olur yaa...
sonuçta bu sitenin bir üyesi olarak birinci görevimiz:
hepsiyi sevmek
ikincisi:
duyurulara ve kurallara uymak
üçüncüsü:
böyle durumlarda sitemize katkıda bulunmak
değil mi arkadaşlar  |
|
|
|
|
| Kres |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
root oruçlar varya ya .Böyle yemek tarifi filan görünce .  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
çok güzel ya annem çok beğendi  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
teşekkürler murat abi ebru abla çok iyi yemek yapıyor galiba anneme gönderdim o da bakacak becerebilirse  |
|
|
|
|
|
|