| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Ya Beyza abla bende bazı yemekleri yapmayı biliyorum da işte. Sonuçta mutfak değişik durumlara uğrayabiliyor... Anlatabildim mi? Aslında her erkek birşeyler yapar ama tadı değişik olur yemeğin...  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
vay Fatih o yemekleri ben bile yapamam bea... (gerçi ben çay demlemeyi bile bilmem ama neyse ) |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Serdar abicim kabul edelim bu erkek milleti yemek yapamaz.Yapsa ortalık işgal alanına dönüşür  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet serdar ve berkan size katılıyorum..Yemekleri yapıyorum ama mutfak perişan oluyor..Toplamasıda bir sürü iş..  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Haklısın Serdar...Her erkek bir şeyler yapar.Ama yemeğin tadı da, mutfağın pişirme aşamasından sonraki durumu da biz bayanlardan çok farklı bir hal alır...
Ama yine de bazı erkeklerin hakkını yemiyelim...İçlerinde harikalar yaratanları da esgeçmeyelim...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ebru abla sana iyi bir haber daha!!!
Bu siteyi dayıma vermiştim ya.Dayım malum yemek yapmayı bilmiyor.Bu siteden faydalanıyor çoğu zaman Ev arkadaşlarıyla nöbetleşe yemek yapıyorlar.Dayım şimdi az da olsa kaptı senin sayende...Annem bile öğretememişti.Annem anlatıyor.Dayım anlamıyor. Her neyse dayım nöbet sırası ondayken yemek yapıyor.Diğer ev arkadaşları sırrını sormuş.Dayım demiş işte yeğenim Sümbül diye...Kaç yaşında diye sormuşlar.Dayım 13 deyince onlar da 13 yaşında bu kadar güzel yemekler mi yapıyor diye sormuş (nerdeee )o da hayır benim halimi gördü baktı ne annesinden ne de benim annemden öğrenebiliyorum o da bana bir site verdi.Ondan faydalanıyorum...demiş.Onlar da site adını isteyince dayım vermemiş. Arda abi(dayımın arkadaşı)beni aradı.Bende verdim.Artık onlarda güzel yemekler yapıyorlar.Tabi ki sayende....Artık işkence bitti.  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Sülbülcüm gerçekten çok sevindim. Birilerine faydamız olabilmişse ne mutlu bize.
Hiç yemek yapmayı bilmeyip de yemektarifleri1.com' dan yemek yapabilinmeside sitemizin gerçekten başarıya ulaştığının bir kanıtıdır.
Ve senin sayende bir çok kişiye daha ulaşıcak bu site inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sana sümbülcüm. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Yemek tarifleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok teşekkürler ya okuldan geldiğimde evde genelde kimse olmuyor tabii yemek de olmuyor artık bu siteye bakarak yapabilirim aç kalmayacağıma sevindim Msn nickime de yazdım artık herkes faydalanabilecek.Kimse aç kalmayacak  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Ben teşekkür ederim canım. Evet kimse aç kalmasın  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Sülbülcüm gerçekten çok sevindim. Birilerine faydamız olabilmişse ne mutlu bize.
Hiç yemek yapmayı bilmeyip de yemektarifleri1.com' dan yemek yapabilinmeside sitemizin gerçekten başarıya ulaştığının bir kanıtıdır.
Ve senin sayende bir çok kişiye daha ulaşıcak bu site inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sana sümbülcüm. Ne demek ablacım.Onların adına ben sana teşekkür ediyorum... Dayımın yanına gittiğimde artık kötü yemekler yemeyeceğim.Ebru abla düşünebiliyor musun ya su doldurmayı beceremeyen dayım geçen gün on beş gün tatilinde buraya geldi de bana patates kızartması yaptı.Bana dayım Düşün yani o derece... |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 23:38 - Mesaj konusu: :) |
|
|
Kıdemli Üye

|
görevimiz ben bu siteyi msn'dedeki herkese gönderdim
hani böyle yazılar oluyor ya 15 kişiye yolla falan aynen öyle yaptım sizde deneyin... |
|
|
|
|
| sinan |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 02:43 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
| elinize sağlık çok güzel ve oldukça faydalı bir site :) tam olarak becerebildik diyemem ama mesela akdeniz soslu makarna yaptık geçen gün sitedeki tarife göre. dediğim gibi pek beceremedik ama yine de yenilebilir hale gelmişti aslında :) neyse artık zamanla. evlenene kadar böyle :)) |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Teşekkürler sinan. Keşke daha kolay bir tariften başlasaydın Ama yenebillir hale geldiğine göre güzel olmuştur. Eline sağlık  |
|
|
|
|
| esin19gulcin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
Sağol ben akdeniz soslu makarnayı deneyeceğim en kolay o  |
|
|
|
|
|
|