Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Ya Beyza abla bende bazı yemekleri yapmayı biliyorum da işte. Razz Sonuçta mutfak değişik durumlara uğrayabiliyor... Very Happy Anlatabildim mi? Aslında her erkek birşeyler yapar ama tadı değişik olur yemeğin... Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vay Fatih o yemekleri ben bile yapamam bea... Razz (gerçi ben çay demlemeyi bile bilmem ama neyse Razz )

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar abicim kabul edelim bu erkek milleti yemek yapamaz.Yapsa ortalık işgal alanına dönüşür Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet serdar ve berkan size katılıyorum..Yemekleri yapıyorum ama mutfak perişan oluyor..Toplamasıda bir sürü iş.. Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Haklısın Serdar...Her erkek bir şeyler yapar.Ama yemeğin tadı da, mutfağın pişirme aşamasından sonraki durumu da biz bayanlardan çok farklı bir hal alır... Very Happy
Ama yine de bazı erkeklerin hakkını yemiyelim...İçlerinde harikalar yaratanları da esgeçmeyelim... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ebru abla sana iyi bir haber daha!!!
Bu siteyi dayıma vermiştim ya.Dayım malum yemek yapmayı bilmiyor.Bu siteden faydalanıyor çoğu zaman Wink Ev arkadaşlarıyla nöbetleşe yemek yapıyorlar.Dayım şimdi az da olsa kaptı senin sayende...Annem bile öğretememişti.Annem anlatıyor.Dayım anlamıyor. Laughing Her neyse dayım nöbet sırası ondayken yemek yapıyor.Diğer ev arkadaşları sırrını sormuş.Dayım demiş işte yeğenim Sümbül diye...Kaç yaşında diye sormuşlar.Dayım 13 deyince onlar da 13 yaşında bu kadar güzel yemekler mi yapıyor diye sormuş (nerdeee Laughing )o da hayır benim halimi gördü baktı ne annesinden ne de benim annemden öğrenebiliyorum o da bana bir site verdi.Ondan faydalanıyorum...demiş.Onlar da site adını isteyince dayım vermemiş. Laughing Arda abi(dayımın arkadaşı)beni aradı.Bende verdim.Artık onlarda güzel yemekler yapıyorlar.Tabi ki sayende....Artık işkence bitti. Very Happy

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Sülbülcüm gerçekten çok sevindim. Birilerine faydamız olabilmişse ne mutlu bize.
Hiç yemek yapmayı bilmeyip de yemektarifleri1.com' dan yemek yapabilinmeside sitemizin gerçekten başarıya ulaştığının bir kanıtıdır. Wink
Ve senin sayende bir çok kişiye daha ulaşıcak bu site inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sana sümbülcüm.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Yemek tarifleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler ya okuldan geldiğimde evde genelde kimse olmuyor tabii yemek de olmuyor artık bu siteye bakarak yapabilirim aç kalmayacağıma sevindim Laughing Msn nickime de yazdım artık herkes faydalanabilecek.Kimse aç kalmayacak Laughing

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Ben teşekkür ederim canım. Evet kimse aç kalmasın Mr. Green

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Sülbülcüm gerçekten çok sevindim. Birilerine faydamız olabilmişse ne mutlu bize.
Hiç yemek yapmayı bilmeyip de yemektarifleri1.com' dan yemek yapabilinmeside sitemizin gerçekten başarıya ulaştığının bir kanıtıdır.
Ve senin sayende bir çok kişiye daha ulaşıcak bu site inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sana sümbülcüm.
Ne demek ablacım.Onların adına ben sana teşekkür ediyorum... Wink Dayımın yanına gittiğimde artık kötü yemekler yemeyeceğim.Ebru abla düşünebiliyor musun ya su doldurmayı beceremeyen dayım geçen gün on beş gün tatilinde buraya geldi de bana patates kızartması yaptı.Bana dayım Laughing Düşün yani o derece...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 23:38 - Mesaj konusu: :)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
görevimiz ben bu siteyi msn'dedeki herkese gönderdim
hani böyle yazılar oluyor ya 15 kişiye yolla falan aynen öyle yaptım sizde deneyin...

sinan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 02:43 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
elinize sağlık çok güzel ve oldukça faydalı bir site :) tam olarak becerebildik diyemem ama mesela akdeniz soslu makarna yaptık geçen gün sitedeki tarife göre. dediğim gibi pek beceremedik ama yine de yenilebilir hale gelmişti aslında :) neyse artık zamanla. evlenene kadar böyle :))

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Teşekkürler sinan. Keşke daha kolay bir tariften başlasaydın Smile Ama yenebillir hale geldiğine göre güzel olmuştur. Eline sağlık Very Happy

esin19gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Üye Üye
ben en çok pastaya bakarım sonra ablamla zamanımız olursa yapıyoruz teşekkürler Smile

----
ÖNEMLİ NOT:
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi. Her yere yazıyoruz, duyurulara ve kurallara uygun yazın diye.
Aşağıdaki linkleri veriyoruz, mesajların altına ekliyoruz doğru dürüst yazın diye. Bazıları dediki yurtdışındayız Türkçe klavyemiz yok.
Bizde dedik ki Türkçe bir klavye en fazla 15 YTL ve internette bir sürü satış sitesi var alabilirsiniz.
Veya TR ye gelen birinden aldırabilirsiniz diye. O da olmadı.
Bakın mesaj yazım alanının hemen altına Türkçe harfleri ekledik. Yani sanal klavye yaptık! Lütfen dikkat edelim! Confused
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Üye Üye
Sağol ben akdeniz soslu makarnayı deneyeceğim en kolay o Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi