| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| gamzenur13 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:31 - Mesaj konusu: süper |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
yemek yapmak benim en büyük tutkumdur teşekkürler  |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Cuma, Şubat 15, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| gerçekten yemek tarifleri çok güzel böyle şeyler hep ilgimi çeker zaten sağol |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Cuma, Şubat 15, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Ben teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yemek yapmakla ilgilenmediğim için pek ilgimi çekmedi ama yinede sağol... |
|
|
|
|
| GulciNesli |
Tarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Yeni Üye

|
aynen benimde  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 03:31 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
devrem julyen kibrit çöpü şeklinde doğrama usulü, soğanları öldürmekse yağda kavurmak yani yağ içinde soğanların pişmesini sağlamak.
Umarım anlatabilmişimdir. Bu sos benim özel tariflerim arasında ben severek yapıyorum. Umarım sende beğenirsin. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla bir erkek olarak yaptığım yemekler sınırlıdır..Makarna yaparım ama sos kullanmam..Mayonez hastası olduğumdan dolayı bu.. Ama tarif süper birde tadına bakmak kaldı oda yarın artık..Valide sultan yapar..
Sağol Ebru abla.. |
En son KRALCCC tarafından Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Çok teşekkürler Ebru abla aklıma takılmıştı ya! Erkek olarak bir makarna yapmayı biliyorum çok şükür. Soslu makarnaları ben çok severim, beğeneceğime şüphen olmasın Ebru abla!  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Ben teşekkür ederim serdar ilgin için
Şimdiden afiyet olsun
Sende sağol kralccc  |
En son mart17 tarafından Pazar, Şubat 24, 2008 00:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Zaten makarna deyince aklıma erkekler,erkekler deyince de makarna geliyor...
Bu erkekler makarnadan başka yemek bilmezler mi Allah aşkına?
Bir tanesi de başka bir yemek yapmayı denese dişimi kıracağım... |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla ben yapıyorum...Samanyolu valla sayabilirim yemek potansiyeli yüksek biriyim.. Pilav, Sulu köfte, Nohut çorbası, Köfte ,Patates kızartması, inanmazsın ama börek bile yapıyorum..Neli istersen..( bu marifet 1 sene börekçide çalışırken öğrendim..)Tarhana çorbası..omlet, patates çorbası,patatesle ilgili birkaç çeşit yemek biliyorum...Yani evde tek kalınca çok çeşit yemek yaparım..Zaten bizim evde kimse aç kalmaz..Herkes marifetli.Babam bile süper pasta yapar..
Yani anlıyacağın sen dişini kır samanyolu... Ben yapıyorum yemek..( Ama burada bir sorun var sen beni görmüyorsun ki.. ) |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
vay be bayağı da hamaratmışsın...nadirdir böyle erkekler...
bazıları da lokantada yapar ama evde mutfağın kenarından geçmez...Sizin evdekiler şanslı o zaman...ne diyeyim Allah tamamını erdirsin.  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Fatih senin gibi olan erkek çok az...Artarsa kırar merak etme sen  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla benim annemden kaynaklanan bir şey bu..Tutturuyor yarın öbürgün sen üniversiteye gidince yanlız yaşıyacaksın evde o zaman ne yapacaksın diye..Bunu neden göstererek zorla yaptırıyor..Zaten bizim evde bende başkası çay yapmaz..  |
|
|
|
|
|
|