Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 21:31 - Mesaj konusu: süper
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yemek yapmak benim en büyük tutkumdur teşekkürler Very Happy

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Üye Üye
gerçekten yemek tarifleri çok güzel böyle şeyler hep ilgimi çeker zaten sağol

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Ben teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim Wink

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yemek yapmakla ilgilenmediğim için pek ilgimi çekmedi ama yinede sağol...

GulciNesli
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Yeni Üye Yeni Üye
aynen benimde Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 03:31 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Bazı sorularım olacak...

http://yemektarifleri1.com/yemektarifi-goruntule-6-161/makarnalar/benim-makarnam.html

1- Julyen usulü ne demek? Rolling Eyes
2- Makarnanızı haşlayın ve süzün. Sos için Önce bir tencerede yağı kızdırın ve soğanı atıp öldürün.(öldürün derken acaba nasıl yani Confused )

Bu makarnayı yapmak istiyorum ya güzel birşeye benziyor... Razz

Yardım eder misiniz?

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Laughing devrem julyen kibrit çöpü şeklinde doğrama usulü, soğanları öldürmekse yağda kavurmak yani yağ içinde soğanların pişmesini sağlamak.

Umarım anlatabilmişimdir. Bu sos benim özel tariflerim arasında ben severek yapıyorum. Umarım sende beğenirsin.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bir erkek olarak yaptığım yemekler sınırlıdır..Makarna yaparım ama sos kullanmam..Mayonez hastası olduğumdan dolayı bu.. Very Happy Ama tarif süper birde tadına bakmak kaldı oda yarın artık..Valide sultan yapar.. Very Happy
Sağol Ebru abla..

En son KRALCCC tarafından Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Çok teşekkürler Ebru abla aklıma takılmıştı ya! Razz Erkek olarak bir makarna yapmayı biliyorum çok şükür. Very Happy Soslu makarnaları ben çok severim, beğeneceğime şüphen olmasın Ebru abla! Wink

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Ben teşekkür ederim serdar ilgin için Wink
Şimdiden afiyet olsun Mr. Green
Sende sağol kralccc Wink

En son mart17 tarafından Pazar, Şubat 24, 2008 00:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Zaten makarna deyince aklıma erkekler,erkekler deyince de makarna geliyor...
Bu erkekler makarnadan başka yemek bilmezler mi Allah aşkına?
Bir tanesi de başka bir yemek yapmayı denese dişimi kıracağım...

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben yapıyorum...Samanyolu valla sayabilirim yemek potansiyeli yüksek biriyim.. Very Happy Pilav, Sulu köfte, Nohut çorbası, Köfte ,Patates kızartması, inanmazsın ama börek bile yapıyorum..Neli istersen..( bu marifet 1 sene börekçide çalışırken öğrendim..)Tarhana çorbası..omlet, patates çorbası,patatesle ilgili birkaç çeşit yemek biliyorum...Yani evde tek kalınca çok çeşit yemek yaparım..Zaten bizim evde kimse aç kalmaz..Herkes marifetli.Babam bile süper pasta yapar.. Very Happy

Yani anlıyacağın sen dişini kır samanyolu... Very Happy Ben yapıyorum yemek..( Ama burada bir sorun var sen beni görmüyorsun ki.. Very Happy )

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
vay be bayağı da hamaratmışsın...nadirdir böyle erkekler...
bazıları da lokantada yapar ama evde mutfağın kenarından geçmez...Sizin evdekiler şanslı o zaman...ne diyeyim Allah tamamını erdirsin. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Fatih senin gibi olan erkek çok az...Artarsa kırar merak etme sen Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla benim annemden kaynaklanan bir şey bu..Tutturuyor yarın öbürgün sen üniversiteye gidince yanlız yaşıyacaksın evde o zaman ne yapacaksın diye..Bunu neden göstererek zorla yaptırıyor..Zaten bizim evde bende başkası çay yapmaz.. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi