| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| esmerperi |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekten tarifler bir harika ama onu yapabilecek kabileyet lazım birini denedim de pek olmadı.....  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Olur olur esmerperi pes etme. Bende senin yaşlarında hiç beceremezdim.Her şey zamanla oluyor  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben kızım ya bir kız yemek yapamazsa erkekler ne yapsın demi yaa....  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
O tarifin püf noktası çok iyi yoğurmak. Kıvamını alması lazım  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
sağol....bir daha ki sefere daha iyi yoğurucam.....  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Çok sağolun valla sonunda annem bize adam akıllı yemekler yapıyor  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Valla ne mutlu bize. İnanın çok seviniyorum böyle güzel yorumlar alınca  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Biz seviniyoruz Ebru abla sitemizde böyle güzel şeylerin barınmasına.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
| Zaten bu site güzelliklerle dolu...Radyosu da var...Yemek tarifleri bölümü de.Yani herkes kendince faydalanabileceği şeyler buluyor bu sitede...Buradaki yemekler bir harika...Tekrar tekrar çok sağolun... |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 23:33 - Mesaj konusu: sağ ol |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ay çok sağol çok güzeller |
En son sariprenses tarafından Cumartesi, Aralık 22, 2007 20:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok teşekkürler,
ellerinize sağlık |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Biz teşekkür ederiz arkadaşlar ilginiz için  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
sana katılıyorum samanyolu..Bir nazar boncuğumuz eksikti o da oldu sitemiz Maşallah dört dörtlük oldu Bu arada bende yemekleri gördüm karnım acıktı  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Aralık 9, 2007 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet samanyolu haklısın.
Ya bunları görmeleri lazım bu site bir numara ya , artık hepsinin resmi sitesi olmamız lazım. |
|
|
|
|
|
|