Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten tarifler bir harika ama onu yapabilecek kabileyet lazım birini denedim de pek olmadı..... Confused

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
http://yemektarifleri1.com/yemektarifi-goruntule-5-210/kurabiyeler/lezzetli-top-kurabiyeler.html

bu tarifi denedim daha doğrusu denemeye çalıştım...biraz oldu olmadı gibi.... Very Happy

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Olur olur esmerperi pes etme. Bende senin yaşlarında hiç beceremezdim.Her şey zamanla oluyor Wink

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kızım ya bir kız yemek yapamazsa erkekler ne yapsın demi yaa.... Very Happy Very Happy Confused Wink

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
O tarifin püf noktası çok iyi yoğurmak. Kıvamını alması lazım Wink

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol....bir daha ki sefere daha iyi yoğurucam..... Very Happy Very Happy Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Çok sağolun valla sonunda annem bize adam akıllı yemekler yapıyor Laughing

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Valla ne mutlu bize. Laughing İnanın çok seviniyorum böyle güzel yorumlar alınca Mr. Green

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Biz seviniyoruz Ebru abla sitemizde böyle güzel şeylerin barınmasına. Razz Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Zaten bu site güzelliklerle dolu...Radyosu da var...Yemek tarifleri bölümü de.Yani herkes kendince faydalanabileceği şeyler buluyor bu sitede...Buradaki yemekler bir harika...Tekrar tekrar çok sağolun...

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 23:33 - Mesaj konusu: sağ ol
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay çok sağol çok güzeller

En son sariprenses tarafından Cumartesi, Aralık 22, 2007 20:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler,
ellerinize sağlık

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Biz teşekkür ederiz arkadaşlar ilginiz için Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana katılıyorum samanyolu..Bir nazar boncuğumuz eksikti o da oldu sitemiz Maşallah dört dörtlük oldu Very Happy Bu arada bende yemekleri gördüm karnım acıktı Razz Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 9, 2007 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet samanyolu haklısın. Wink

Ya bunları görmeleri lazım bu site bir numara ya , artık hepsinin resmi sitesi olmamız lazım.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi