| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| erenceren |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
ben yemek yapmayı severim. değişik yemek tarifleride denemeyi çookk sağol root  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| alice |
Tarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler ama yemek yapmaktan hiç anlamam  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
|
Misafir
|
| Bende elimden geldiğince yardım edecem bu arada güzel olmuş annem çok beğendi |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Çok pratik ve güzel yemekler var.Özellikle de tatlılar ve hamur işleri kısmına takıldım kaldım .Fırsat buldukça yavaş yavaş bazılarını uygulayacağım.Zaten yemek yapmayı da çok severim ve beceririm.Sana çok teşekkür ediyorum root.İyi ki böyle bir şey düşünüp siteye koymuşsun  |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| benim gibi ailesinden uzakta, üniversite okuyan, kız arkadaşının yaptıgı yemekleri yemekte zorlananlar için pratik çözüm olarak sayılabilir... lokantada yemenin dışında..... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
İlginize alakanıza sonsuz teşekkürler arkadaşlar  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Yani bu tarifler sayesinde balığı sevmeye başladım.Sağolun Ebru Ablacım.  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar beğendinize çok sevindim. Sitemiz gerçekten çok pratik yemekleri içinde barındırıyor. Yemek yapmaya yeni başlayanlar için ideal.
burak02 ben çok teşekkür ederim sevdiğine sevindim.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim de annem çok beğendi.her gün mutlaka o siteye giriyor.teşekkürler.  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Biz teşekkür ederiz cemrealbina sana ve annene ilginiz için.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 00:07 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
murat abi ve ebru abla çok teşekkürler bu en çok dayımın işine yarayacak çorumda okuyor da bizden uzak arkadaşlarıyla bir ev tuttular yemeğin y sini bile anlamıyor  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Biz teşekkür ederiz sumbul. Dayının bu site sayeyesinde yükü biraz daha hafifler umarım.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
inşallah ebru ablacım tabi sizin sayenizde  |
|
|
|
|
| hepsiyoshyselin |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 19:09 - Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Gerçekten çok güzel bir site yemekler de iştah kabartıyor benimde annem bayıldı bu siteye. |
|
|
|
|
|
|