| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben çaylı kek'i herkese tavsiye edebilirim.Harika oluyor yani çok değişik.Eminim hoşunuza gider.Bu arada mart17 tekrar tekrar teşekkürler.Hamaratlığım zenginleşti  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Biz teşekkür ederiz canım.  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaşlar bilgi için teşekürler |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
|
Misafir
|
| sağol hemen anneme haber vereyim |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| süper zaten ben yemek yapmayı çok severim işime çok yaradı bu tarifler |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 10:48 - Mesaj konusu: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya gerçekten çok güzel teşekkürler root |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
çok güzel teşekkürler tarifleri hemen annemle deneyeceğim  |
|
|
|
|
| loveuzz2hepsi |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Yeni Üye

|
çok güzel bir site size çok teşekkürler hepsini deneyeceğim!!
yeniden çok sağolun |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet çok teşekkürler.
annem bakar artık  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar. Tarifleri deneyip tarifin hemen altındaki yorum bölümüne yorumlarınızı yazmanızı bekliyorum. |
|
|
|
|
| loveuzz2hepsi |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Yeni Üye

|
ben çok beğendim hatta yarın akşam o sitedeki bir salatayı yapacağım anneme sözüm var!!
hihi çok teşekkürler |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| annem çok sevindi çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
| Birşey dikkatimi çekti.Oradaki tarifleri kimin eklediğine baktım.Hepsinde Ebru yazıyor.Oradaki Ebru buradaki üye Ebru abla yani mart17 mi?Eğer oysa gerçekten çok teşekkürler Ebru abla mükemmel tarifler var defterime yazdım hepsini. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Evet Mart17 Ebru abla canım  |
|
|
|
|
|
|