| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| root |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Yapıyor yapıyor şanslıyım  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
teşekkürler root  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler root...ablamın çok işine yarayacak gibi gözüküyor  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
| teşekkürler root bu halamın işine çok yarayacak |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
ben tşk ederim arkadaşlar ilginize sağolun umarım yakınlarınız da beğenmişlerdir. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Ben bir çok tanıdığıma söyledim...Hepsi de çok beğendi...En çok da abim...
Üniversitede okuduğu için çok işine yarıyacak...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Teşekkürler  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
ben de yengeme söyledim bu sayede yeğenim abim ve yengem doyacaklar  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Yaşa Gözde teşekkürler  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok teşekkürler root benim üniversitede okuyan dayım var onun işine çok yarayacak |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
| benim yemek yapmak konusunda hiçbir el becerim yok.ama verdiğin site çok işime yaradı root.teşekkürler |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
rica ederim root  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
sumbul ve freeb teşekkürler arkadaşlar.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
teşekkürler tariften bakarak etli pilav pişirmeyi denedim ( her tür pilavı çok severim ) yani dış görünüş olarak gayet pilav ama tadı pek pilava benzemiyor galiba et suyunu fazla kaçırmışım olsun ama kediler ziyafet çekti en azından  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Ekim 5, 2007 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Ben üretici değilim tüketiciyim yani başkalarına yemeği yaptırırım  |
|
|
|
|
|
|