| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| olcay27 |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Yeni Üye

|
teşekkürler  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 02:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bunu yaptım ben çok nefis birşey.Hemde pratik.Önceden hazır olan profiterollerden alırdım ben onlardan yapardım.Ama buda nefis oldu.Çok teşekkürler....Bu arada ıslak kek tarifini ben önceden biliyordum.Bende herkese tavsiye ederim.Nefis bir kek o.Tadına doyum olmuyor yani. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 04:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Yarın kısır yapacağım canım çekti
İşin kolayına kaçıyorum ama olsun
Şimdi boşuna mutfak batmasın
Ya bir de bu akıtma isimli tarife krep de deniyor değil mi??
Aynı şey mi bunlar?
(Vay halimize biziiim Evlenince aç kaldık ) |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 08:32 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet Beyza akıtmaya krep de deniyor. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Hımm tamam sağol canım
O da kolay aslında onu da yapabilirim.  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Ebru Abla, bu hafta annemlere pasta yapacağımı söyledim. O siteden bir şeyler bulacağım
Karar verdim: Çikolatalı Pasta  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Evet Beyzacım. Diğer adı krep ama ecnebice Biz akıtma desek daha güzel olur heralde. Ayrıca kısır deyip geçme onu tutturmakta ayrı bir marifet. Afiyet olsun canım şimdiden.
mandalina19 canım Çikolatalı Pasta çok güzel bir seçim bence. Kolay gelsin canım  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Kısır yaptım! Annem çok beğendi
Süper yaa..Çok eğlenceli
Çok teşekkürler
''Akıtma''yı da başka sefere yaparım  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Aaa... Akıtma deniyor türkçe krep'e, hep Türkiye'deki arkadaşıma derdim Krep yapalımmı diye oda böyle olurdu
Aslında kolay, benim kardeşlerim çok seviyor...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Görevli

|
Ay şu ıslak kek süper birşey ya !! Denedim ve halada deniyorum.!
Nefis birşey oldu çok sağol gerçekten Ebru Ablacım ya  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
iki yumurtayı zor kırıyorum bunları hiç mi hiç yapamam yapanlara da kolay gelsin  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ebru abla bu tarifleri senmi yazıyorsun??  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Benim de var herkesçe bilinen tariflerde var sitede senacım. Ben sadece çok basit bir şekilde anlatmaya çalışıyorum tarifleri. Beğenen oluncada çok seviniyorum  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bizim apartmandakiler bu sitesiz yapamaz oldu herkesin adına teşekkür edeyim...  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Sende benim adıma onlara teşekkür et senacım  |
|
|
|
|
|
|