Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler

olcay27
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 02:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
İlaydacım beğendiğine çok sevindim. Ben ara ara tavsiyelerde bulunuyorum.
Buda senin için: http://yemektarifleri1.com/yemektarifi-goruntule-7-115/pastalar-kekler/bon-bon-pasta-profiterol-.html
Beğeneceğini umuyorum.

Bunu yaptım ben çok nefis birşey.Hemde pratik.Önceden hazır olan profiterollerden alırdım ben onlardan yapardım.Ama buda nefis oldu.Çok teşekkürler....Bu arada ıslak kek tarifini ben önceden biliyordum.Bende herkese tavsiye ederim.Nefis bir kek o.Tadına doyum olmuyor yani.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 04:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Yarın kısır yapacağım canım çekti Laughing
İşin kolayına kaçıyorum ama olsun Very Happy
Şimdi boşuna mutfak batmasın Confused Laughing

Ya bir de bu akıtma isimli tarife krep de deniyor değil mi??
Aynı şey mi bunlar? Very Happy

(Vay halimize biziiim Very Happy Evlenince aç kaldık Laughing )

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 08:32 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet Beyza akıtmaya krep de deniyor.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Hımm tamam sağol canım Very Happy
O da kolay aslında onu da yapabilirim. Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Ebru Abla, bu hafta annemlere pasta yapacağımı söyledim. O siteden bir şeyler bulacağım Very Happy

Karar verdim: Çikolatalı Pasta Very Happy

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Evet Beyzacım. Diğer adı krep ama ecnebice Laughing Biz akıtma desek daha güzel olur heralde. Ayrıca kısır deyip geçme onu tutturmakta ayrı bir marifet. Wink Afiyet olsun canım şimdiden.

mandalina19 canım Çikolatalı Pasta çok güzel bir seçim bence. Kolay gelsin canım Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Kısır yaptım! Very Happy Annem çok beğendi Smile Smile
Süper yaa..Çok eğlenceli Very Happy
Çok teşekkürler Very Happy
''Akıtma''yı da başka sefere yaparım Wink Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Takımdan Takımdan
Aaa... Akıtma deniyor türkçe krep'e, hep Türkiye'deki arkadaşıma derdim Krep yapalımmı diye oda böyle olurdu Confused
Aslında kolay, benim kardeşlerim çok seviyor... Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Görevli Görevli
Ay şu ıslak kek süper birşey ya !! Denedim ve halada deniyorum.!
Nefis birşey oldu çok sağol gerçekten Ebru Ablacım ya Smile Very Happy

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iki yumurtayı zor kırıyorum bunları hiç mi hiç yapamam yapanlara da kolay gelsin Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ebru abla bu tarifleri senmi yazıyorsun?? Laughing

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Benim de var herkesçe bilinen tariflerde var sitede senacım. Ben sadece çok basit bir şekilde anlatmaya çalışıyorum tarifleri. Beğenen oluncada çok seviniyorum Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bizim apartmandakiler bu sitesiz yapamaz oldu herkesin adına teşekkür edeyim... Laughing

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler
Site Admin Site Admin
Sende benim adıma onlara teşekkür et senacım Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi