Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
hayır Confused Confused
Very Happy Very Happy Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Helâl olsun sana hepsicemrebuse çok zor bi soru cevap için hiç bi fikrim yok Exclamation Question Question

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çöl gece soğuk oluyor adam da ısınmak için eşyalarını yakmış doğru mu?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
hayır
biraz daha geniş düşünün ve oraya nasıl geldiğinden başlarsanız daha kolay ulaşırsınız size ipucu
Wink Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlarıyla balonda uçuyorlarmış balon düşmek üzereymiş(ağırlıktan) kıyafetleri yokmuş sonra kim yere atlayacak diye kibrit çöpü çekmişler o da çekince atlamak zorunda kalmış Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
bravo tebrik ediyorum...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
açıkçası biliyordum buse abla Laughing Laughing Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
peki bir soru daha bir adam müzik kesilmiş düşmüüş ölmüş...
nerdeymiş nasıl olmuş ve neden olmuş
Question Question Question

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
aklımdan geçmedi değil ama ben de önceki soruyu bilmediğimden hemen cevaplayınca olabilir diye düşündüm o yüzden birşey demedim

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bunu da biliyordum müzik öğretmenimiz soruyordu ama hatırlayamıyorum Exclamation Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
aklına gelirse cevaplama ama...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tamam söylemem

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
sağol...
eee cevaplayabilen yok mu

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bilmem müzikte nefes al nefes ver mi diyormuş ? bi fıkra da adam böyle ölmüştü de Smile

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi konserindeymiş performansı görünce hastalanmış mola verilince yani müzik kesilince ölmüş. Shocked Çok deyişik bir soru tek fikrim bu.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi