| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
Helâl olsun sana hepsicemrebuse çok zor bi soru cevap için hiç bi fikrim yok  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çöl gece soğuk oluyor adam da ısınmak için eşyalarını yakmış doğru mu? |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
hayır
biraz daha geniş düşünün ve oraya nasıl geldiğinden başlarsanız daha kolay ulaşırsınız size ipucu
 |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlarıyla balonda uçuyorlarmış balon düşmek üzereymiş(ağırlıktan) kıyafetleri yokmuş sonra kim yere atlayacak diye kibrit çöpü çekmişler o da çekince atlamak zorunda kalmış  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
açıkçası biliyordum buse abla  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
peki bir soru daha bir adam müzik kesilmiş düşmüüş ölmüş...
nerdeymiş nasıl olmuş ve neden olmuş
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
aklımdan geçmedi değil ama ben de önceki soruyu bilmediğimden hemen cevaplayınca olabilir diye düşündüm o yüzden birşey demedim
 |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben bunu da biliyordum müzik öğretmenimiz soruyordu ama hatırlayamıyorum  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
aklına gelirse cevaplama ama...
 |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
sağol...
eee cevaplayabilen yok mu |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilmem müzikte nefes al nefes ver mi diyormuş ? bi fıkra da adam böyle ölmüştü de  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi konserindeymiş performansı görünce hastalanmış mola verilince yani müzik kesilince ölmüş. Çok deyişik bir soru tek fikrim bu. |
|
|
|
|
|
|