| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
| maximilian |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 23:40 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Mantı yemeğini İngilizce olarak birine sunacak olsanız(bir turiste mesela) menüye mantı yerine ne yazardınız
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Görevli

|
Logi
Şimdi açıklayayım...
Logic mantık demek. son harfleri attım
logi=mantı oldu...
Süper uydurmaydı... |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ben de bu konuda size katılıyorum.Neyse:
size bir soru daha:
ıssız,çamurlu bir yolda ferrarinizle gidiyorsunuz bir durak var bu durakta çok hasta(acil hastaneye yetişmesi gereken)bir amca,sizin hayatınızı kurtarmış olan kalp doktoru ve hayallerinizdeki kız var hangisini yanınıza alırdınız??(ferrarride bir kişilik yer var)( -bu soru japonyada işe alınacak insanlara sorulmuş-)  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
cevap veren yok mu  |
En son yasmincemroshh tarafından Cuma, Aralık 28, 2007 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
| acil hastaneye gidecek amcayı alırdım yanıma |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
arabadan iner anahtarı hayatımı kurtaran doktora verirdim yanına da yaşlı amcam binerdi hastahaneye giderlerdi
ben de orada kalıp hayallerimdeki kızla kalırdım
doğru mu  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
vayyy nasıl bildin tekte bravo işe girerdin heralde japonyada  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
ama cidden bilmiyodum cavabı
bi yazcaktım aklıma gelmedi
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
bir de ben soru sorayım o zaman...
hmmmm
çöl de çırılçıplak bir adam bulmuşlar yanında hiçbirşey yok bir tek elinde küçük bir kibrit çöpü var...
adam buraya nasıl gelmiş??
elinde neden küçük bir kibrit çöpü var ???
ve neden adam çıplak ???
 |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
| valla bravo hepsicemrebuse tebrikler |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
çünkü elbiselerini çalan kişileri yakmak için  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
böyle bir tane daha var...
siz sorun isterseniz ben burada olduğum sürece size evet yada hayır diye cevap verebilirim...
ama sadece evet ya da hayır...
 |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
doğru mu??  |
|
|
|
|
|
|