Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 01:15 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
keske ben haklı olmasam ama durum da boyle olmasa. Sad daha cok yolumuz var

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel soru Smile

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Üye Üye
çocuğun annesi doktor mu?yada annesi mi ve yine yada çocuğun babası ölmüyoda o mu geliyo Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Site Admin Site Admin
serhat20 demiş ki:
şimdi arkadaşlar hasta bir çocuk var ölmeden önce babasından bir tane elma istiyor babası oğlunun bu son isteğini yerine getirmek istiyor fakat parası olmadığı için kara kara sokakta yürürken bir bahçeye denk geliyor bu bahçenin sırayla üç tane kapısı var her kapıdada bekçi var adam bahçeye girip bir tane elma almak için izin istiyor.Bekçiler bir şartla adama izin veriyorlar.şart şu
bahçeden çıkarken elindeki elmaların yarısını ve bir yarım elmayı 1. bekçiye vermeli aynı şekilde 2. bekçiyede elinde kalan elmaların yarısıyla yarım bir elma vermeli 3. bekçiyede aynı şekilde elmaları verdikten sonra elinde 1 tane elmayla oğluna gitmeli
adam bahçeden öyle bir sayıda elma almalı ki çıkışta elinde 1 tane elma kalmalı?

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
bişey deyim mi HİÇ BİŞEY ANLAMADIM SORUDAN Crying or Very sad Question

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elma demiş ki:
bişey deyim mi HİÇ BİŞEY ANLAMADIM SORUDAN Crying or Very sad Question
aynen Embarassed Very Happy

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Üye Üye
12 elma toplamalı

XcemoX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 12:27 - Mesaj konusu: Re: Gülçin
Üye Üye
maximilian demiş ki:
keske ben haklı olmasam ama durum da boyle olmasa. Sad daha cok yolumuz var

ANNEM UZMAN HEMŞİRE ANNEM SORDUM ANNEM ÖNCE BABASI SONRA DAYISI DEDİ.gERÇEKTENDE Bİ ÖN YARGI VAR Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 6, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
elma demiş ki:
bişey deyim mi HİÇ BİŞEY ANLAMADIM SORUDAN

Valla Bende Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
Bu ne biçim soru ya Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 6, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Görevli Görevli
Ben de bu soruyu hiç anlamadım sanki???.... Shocked Rolling Eyes Confused Razz

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 6, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Takımdan Takımdan
Valla bende hiçbirşey anlamadım Question Shocked Rolling Eyes
serhat20 siteye girip cevabı verebilir mi Question

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Yaff 9 mu?
Wink Cool

gisemcik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tamam söylediğin doğru bir şey ama bu mantık sorusu değil ön yargı meselesi o yüzden başlık yanlış olmuş ama yine de toplumumuza güzel bir örnek verdin arkadaşım Laughing :lol:

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızda ö, ç, ş, ğ gibi Türkçemizde bulunan harfleri de kullanın.
Mesajlarınızda yabancı harfler kullanmayın.
Yazım kurallarına uyun, kısaltmalar kullanmayın.
Duyuru ve kurallarımızı okuyun.

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
annesi ama cavap verlmiş tabi geç kaldım çünkü yeni üyeyimm Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi