| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 01:15 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
keske ben haklı olmasam ama durum da boyle olmasa. daha cok yolumuz var |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cuma, Aralık 8, 2006 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel soru  |
|
|
|
|
| Tifanny |
Tarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Üye

|
çocuğun annesi doktor mu?yada annesi mi ve yine yada çocuğun babası ölmüyoda o mu geliyo  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Site Admin

|
serhat20 demiş ki: şimdi arkadaşlar hasta bir çocuk var ölmeden önce babasından bir tane elma istiyor babası oğlunun bu son isteğini yerine getirmek istiyor fakat parası olmadığı için kara kara sokakta yürürken bir bahçeye denk geliyor bu bahçenin sırayla üç tane kapısı var her kapıdada bekçi var adam bahçeye girip bir tane elma almak için izin istiyor.Bekçiler bir şartla adama izin veriyorlar.şart şu
bahçeden çıkarken elindeki elmaların yarısını ve bir yarım elmayı 1. bekçiye vermeli aynı şekilde 2. bekçiyede elinde kalan elmaların yarısıyla yarım bir elma vermeli 3. bekçiyede aynı şekilde elmaları verdikten sonra elinde 1 tane elmayla oğluna gitmeli
adam bahçeden öyle bir sayıda elma almalı ki çıkışta elinde 1 tane elma kalmalı? |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
bişey deyim mi HİÇ BİŞEY ANLAMADIM SORUDAN  |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| lotish |
Tarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Üye

|
|
|
|
| XcemoX |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 12:27 - Mesaj konusu: Re: Gülçin |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, May 6, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
elma demiş ki:
bişey deyim mi HİÇ BİŞEY ANLAMADIM SORUDAN
Valla Bende  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Pazar, May 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, May 6, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Görevli

|
Ben de bu soruyu hiç anlamadım sanki???....  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, May 6, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
Valla bende hiçbirşey anlamadım
serhat20 siteye girip cevabı verebilir mi  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, May 7, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Yaff 9 mu?
 |
|
|
|
|
| gisemcik |
Tarih: Pazartesi, May 7, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
tamam söylediğin doğru bir şey ama bu mantık sorusu değil ön yargı meselesi o yüzden başlık yanlış olmuş ama yine de toplumumuza güzel bir örnek verdin arkadaşım :lol:
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızda ö, ç, ş, ğ gibi Türkçemizde bulunan harfleri de kullanın.
Mesajlarınızda yabancı harfler kullanmayın.
Yazım kurallarına uyun, kısaltmalar kullanmayın.
Duyuru ve kurallarımızı okuyun. |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: MANTIK SORUSU ARKADAŞLAR BİLİN BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
annesi ama cavap verlmiş tabi geç kaldım çünkü yeni üyeyimm  |
|
|
|
|
|
|