Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ mantık sorusu 2

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Takımdan Takımdan
ama çok güzeldi Wink çok düşünmüştüm ama bulamamıştım Crying or Very sad

pinarcik007
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 31, 2007 08:56 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Yeni Üye Yeni Üye
Babası veya baba tarafından biri ama babaannesi olamaz çünkü zaten mezarda yatanın annesi cocuğun babaannesi oluyor Very Happy biraz karışık oldu ama neyse :)

---
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.

yasemininci
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencede babası..

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence babanesi

leonardo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Yeni Üye Yeni Üye
burada yatan kişiyi bulmak için bir bilgi daha gerekir orda yatan kişi kızın babası,amcası yada halası olabilir nedeni şu bu üç kişi aynı anneye sahip bu anne ise kızın babaannesidir

Haksız mıyım ?

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haklısın

Ahmet1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Üye Üye
bencede babası ama çok zor değilmiş Very Happy

tatlikizindunya
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Yeni Üye Yeni Üye
bencede

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Üye Üye
sadece düşündürücü Rolling Eyes ama çok zor değil Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsimyoshyim demiş ki:
bence babanesi
bencede

ftmgl06
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Üye Üye
bende babası olduğunu düşünüyorum

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Misafir
Cevap açıklandı babasıymış niye tartışıyosunuz Laughing

Ysyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Yeni Üye Yeni Üye
bence de babası katılıyorum

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Dikkatli bakıııın
Üye Üye
0'dan 14'e sayılar, şu üç gruba ayrılmış:

Grup A: 0, 3, 6, 8 ve 9.
Grup B: 1, 4, 7, 11 ve 14.
Grup C: 2, 5, 10, 12 ve 13.
Buna göre 15, 16 ve 17 hangi gruplara dahil edilmelidir?

Kolay Gelsiiiin Wink

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: mantık sorusu 2
Yeni Üye Yeni Üye
bir de bu soruyu dinleyin baklım.
ben okulun düzenlediği resim yarışmasına katıldım.resmimi öğretmen aldı.yarışmayı kazanamayan arkadaşlarımın resimleri geldi benim gelmedi. sergilenmeye hak kazanan arkadaşlarımın sergilendi benim sergilenmedi.yarışmayı da kazanamadım. arkadaşlar napıcam resim ortalıkta yok (inanın cevabı bende bilmiyorum)

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi