Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!

En sevdiğiniz Mahşer-i Cümbüş üyesi kim?

Ayça  
17%
  [ 12 ]  17%

Ayhan  
7%
  [ 5 ]  7%

Burak  
10%
  [ 7 ]  10%

Dilek  
44%
  [ 30 ]  44%

Özlem  
17%
  [ 12 ]  17%

Yiğit  
1%
  [ 1 ]  1%

Toplam Oylar : 67
rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar,Mahşer-i Cümbüş'ten en sevdiğinizi ve onlarla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Laughing Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Takımdan Takımdan
Ayça ve Burak diyorum.İkisi çok düzeyli espri yapıyor.

Ayçaya verdim oyumu. Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Takımdan Takımdan
Benim oyum Dilek'e!!

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Ben Dilek diyorum Very Happy
Çok tatlı,yetenekli..Çok seviyorum onu .. Smile Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Takımdan Takımdan
Hiç görmedim, bu yüzden oyumu kulanamıyacağım Crying or Very sad

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim favorim Burak.Bence en kaliteli espriyi Burak yapıyor.Ondan sonra Dilek. Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Favorilerim Ayhan,Dilek ve Özlem... Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bu başlığı Naz'ın veya benim açmam lazımdı... Twisted Evil Twisted Evil Olsun hepsini çok seviyorum şahsen hepside bir yapbozun parçaları gibi resmen birbirlerini bulmuşlar... Laughing Ama oyum herzaman Dilek ve Ayhan'a ama hepsi birtane... Laughing En sevdiğim mahşer veya cümbüş Dilek,Ayhan,Burak...

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim oyum dilek'e Very Happy Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Takımdan Takımdan
Herkes sevdiği şeyleri senin gibi duyurmayabilir Sena..

Ben de en az Naz kadar seviyorum mesela.Eminim rugul da öyle. Wink

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsisenacemre özür dilerim... Crying or Very sad Baktım her konuya Mahşer-i Cümbüş giriyor.O yüzden açtım.Ben de çok severim ve sıkı takip ederim.Yine de ben kaptım. Laughing Laughing Cool

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mahşer-i cümbüş'ü televizyonda denk gelirsem izliyorum.o yüzden isimlerini aklımda tutamıyorum.ama hepsi çok başarılı, esprili bence... Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim oyum Ayhan' a.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Kardeş şakasına yazdım niye özür diliyorsun... Laughing

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkür ederim burak02.Evet ben de çok seviyorum. Very Happy Very Happy Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi