| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
En sevdiğiniz Mahşer-i Cümbüş üyesi kim?
| Ayça |
| [ 12 ] 17% |
| |
| Ayhan |
| [ 5 ] 7% |
| |
| Burak |
| [ 7 ] 10% |
| |
| Dilek |
| [ 30 ] 44% |
| |
| Özlem |
| [ 12 ] 17% |
| |
| Yiğit |
| [ 1 ] 1% |
| |
Toplam Oylar : 67 |
|
| rugul |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar,Mahşer-i Cümbüş'ten en sevdiğinizi ve onlarla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Takımdan

|
Ayça ve Burak diyorum.İkisi çok düzeyli espri yapıyor.
Ayçaya verdim oyumu.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Görevli

|
Ben Dilek diyorum
Çok tatlı,yetenekli..Çok seviyorum onu ..  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Takımdan

|
Hiç görmedim, bu yüzden oyumu kulanamıyacağım  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim favorim Burak.Bence en kaliteli espriyi Burak yapıyor.Ondan sonra Dilek.  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Favorilerim Ayhan,Dilek ve Özlem...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bu başlığı Naz'ın veya benim açmam lazımdı... Olsun hepsini çok seviyorum şahsen hepside bir yapbozun parçaları gibi resmen birbirlerini bulmuşlar... Ama oyum herzaman Dilek ve Ayhan'a ama hepsi birtane... En sevdiğim mahşer veya cümbüş Dilek,Ayhan,Burak... |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim oyum dilek'e  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Takımdan

|
Herkes sevdiği şeyleri senin gibi duyurmayabilir Sena..
Ben de en az Naz kadar seviyorum mesela.Eminim rugul da öyle.  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsisenacemre özür dilerim... Baktım her konuya Mahşer-i Cümbüş giriyor.O yüzden açtım.Ben de çok severim ve sıkı takip ederim.Yine de ben kaptım.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
mahşer-i cümbüş'ü televizyonda denk gelirsem izliyorum.o yüzden isimlerini aklımda tutamıyorum.ama hepsi çok başarılı, esprili bence...  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Kardeş şakasına yazdım niye özür diliyorsun...  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkür ederim burak02.Evet ben de çok seviyorum.  |
|
|
|
|
|
|