Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!

En sevdiğiniz Mahşer-i Cümbüş üyesi kim?

Ayça  
17%
  [ 13 ]  17%

Ayhan  
6%
  [ 5 ]  6%

Burak  
10%
  [ 8 ]  10%

Dilek  
46%
  [ 34 ]  46%

Özlem  
16%
  [ 12 ]  16%

Yiğit  
1%
  [ 1 ]  1%

Toplam Oylar : 73
cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 28, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar mahşeri cümbüş 20 ocakta Ankara'ya geliyormuş.biletix'in sitesinden gördüm.

Mahşer-i Cümbüş
tarih : 20.01.2009 20:00:00
mekan : AnkaMALL Sanatolia Sahnesi

bilet fiyatları
1.Kategori: 28,00 YTL
2.Kategori: 24,00 YTL

ayrıntılar için: http://www.biletix.com/event.htm?id=KMAH1

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 29, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Evet sadece Ankara Evil or Very Mad Evil or Very Mad Yine bir turneye çıksalar keşke... Sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 29, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Takımdan Takımdan
Gidebilirim gibime geliyor çok mutluyum. Smile

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 11, 2009 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Geçen hafta izlemeyenler bilemez o yüzden buraya yazmak istedim:

Anında Görüntü Show artık cumartesileri yerine pazar günleri saat 23.15' te, Fox TV' de.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 11, 2009 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 11, 2009 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Evet Naz ya Sad .Cumartesi çok güzeldi.Şimdi okul var,hepsini izleyemeyiz. Mad

gunesperisi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 12, 2009 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
oyum ayçaya Smile

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 13, 2009 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bu hafta sırf bu yüzden izleyemedim.Pazar olması çok kötü oldu.İzleyen var mı,nasıldı?

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 01:24 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Ben izledim... Süperdi! Sadece konuk Aylin Aslım pasif kaldı.
Sadece 3. sezonu bile sayarsak -ki geçtiğimiz 2. sezonun da son 1-2 ayı da geçerli- haftalardır hatta aylardır beklediğim turlardan biri sonunda oynandı: AŞK ŞARKILARI

Bir güzeldi, bir güzeldi... Özlemişim valla şarkılı bir turu. Bu grubun bayanlarındaki seslere hayranım... Osmantan açıklayınca "Haftalardır oynamadığımız bir tur oynayacağız şimdi, Aşk Şarkıları" diye, yerimde zıpladım odanın içinde koşturdum delirdim resmen Laughing Sadece Aşk Şarkıları değil elbette diğer turlar da güzeldi, yine güldüm, internetten bile olsa izleyin derim.

Bu haftanın konuğu -18 Ocak' ta yayınlanacak olanın- : Erdil Yaşaroğlu

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 15, 2009 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler.Aşk şarkıları nasıl bir bölümdü ya? Rolling Eyes

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 16, 2009 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Üye Üye
dilek,burak.yiğit

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 17, 2009 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Alıntı:
Teşekkürler.Aşk şarkıları nasıl bir bölümdü ya?

Bu turda sahneye bir seyirci alınır. Bu seyirciye birtakım sorular sorulur - sevgilisi,nişanlısı,eşi hakkında- Seyirci de cevaplar, eklemek istediği varsa ekler. En sonda da Fatih Pestil' in doğaçlama müziği eşliğinde seyirciden alınan bigiler doğrultusunda Mahşer-i Cümbüş doğaçlama şarkı yapar Wink

Bu arada, ANINDA GÖRÜNTÜ SHOW YAYINDAN KALKIYOR!
Ekonomik kriz yüzünden bu hafta son Anında Görüntü Show' u izleyeceğiz... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 17, 2009 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,hatılradım.Sağol..

Ya bu kriz bizi de yedi bitirdi.Hepsi'min her şeyi aksıyor.Bu da yayından kalkarsa mutlu olacağımız bir şey kalmayacak. Crying or Very sad

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 25, 2009 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Görevli Görevli
Anında Görüntü Show; yepyeni 4. sezonuyla, bu akşam saat 23.30' da Fox' ta yeniden başlıyor!

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 25, 2009 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Mahşer-i Cümbüşçüler Buraya!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Süper bi haber bu...Kesinlikle izleyeceğim Mr. Green

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi