| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 00:35 - Mesaj konusu: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar buraya kullandığımız; kullanıcı adlarının anlamlarını, bunları nasıl bulduğumuzu yazalım...
Öncelikle devrem ne demek;
Aynı sezonda işe başlamış , aynı devrede askerlik yapmış, aynı tarihte okula başlamış (v.b.)kişilerin birbiri için kullandığı zamir...
Devrem; bana soyadımdan dolayı takılan lakaptır...
Bu yüzden kullanıcı adımı böyle yaptım... |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
naz09:
naz: ismim
09: yaşadığımız şehir olan aydının(neden ist. değil ki ) plakası |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
Normalde nick'imin tamamı Orion The Dragon Heart fakat siteye girerken bu kadar uzun yazamadığımız için nick'im gördüğünüz gibi oldu.
Anlamına gelirsek Orion'un iki anlamı var;
1. Ateşin oğlu anlamına geliyor.
2. Mitolojik zamanda yani antik yunan zamanında yaşamış iki tanrının oğlu olan bir devdir.
Nick'imin tamamının anlamı ise ingilizcesi olan arkadaşlar zaten hemen anlar (Ejderha Yürekli Orion) anlamına geliyor. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Site Admin

|
ROOT (okunuşu: ruut), CERN'de geliştirilmekte olan, yüksek enerji fiziğinde son yıllarda standart haline gelmiş, nesne yönelimli programlama temelli bir istatistik grafik paketidir. CINT C++ yorumlayıcısı paketin bir parçası olarak sunulmaktadır.
Ayrıca;
Unix sistemlerinde superuser account'una(süper/en yetkili kullanıcı hesabı) verilen isim.
 |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Görevli

|
Benim darkangell = Anlamı bildiğiniz gibi 'karanlık melek'  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
Benim ismimin hikayesi biraz değişik
İlk başta Üye olurken
HEPSI-SWEET ti..(Hepsi ve tatlı kişilik ben manasında )
Ama sonra sistem çizgiyi kabul etmeyince çizgiyi sildim...HEPSISWEET oldu...
Şimdi anlamını Hepsi güzel,hepsi şeker,HEPSI TATLI(SWEET)gibisinden kullanıyorum..  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
| Cemreandhazal=Cemre ve Hazal anlamına geliyor... |
|
|
|
|
| amcabodrum |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:07 - Mesaj konusu: amcabodrum |
|
|
Üye

|
| ben aslında kızım ama amcabodrum babamın kullanıcı adıydı otdan geldi aklıma yazdım işte ama çok pişmanım |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
Tamamen benim salladığım, çok sevdiğim Godfather filmlerindeki iki babanın Micheal ve Vito'nun isimleriyle benim ismimin karışımı gibi bir şey. Yani Micheal+Vito+Mehmet ~= Mayko. Aslında öyle geyiğine bir kullanıcı adı olarak almıştım yıllaaar yıllar önce sonra baktım arkadaşlar bana Mayko demeye başladı iyi dedim bende böyle kalsın bari  |
|
|
|
|
| hpscnyy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Yeni Üye

|
hpscny'deki
hps: grup hepsi'nin hps'si
cny: adım canay kısaltma olarak  |
|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Üye

|
BuSe93 : buse ismim, 93 doğum yılım  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
burak02:burak adım 02 ise direk burak diye biri üye olduğu için bir sonrası gibi düşünerek burak01 yerine burak02 yaptım
gcye:Canlarımın başharfleri Gülçin Cemre Yasemin Eren
mum02 mum:Hayatta en sevdiğim şarkı 02:parça numarası
Beni sitelerde bu 3 nickle görebilirsiniz.  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
|
Misafir
|
MaNZaRa bunun bir anlamı yok sadece farklı bir nick benim çok hoşuma gidiyor bunun normali M@NZ@R@ böyle daha güzel gözüküyor ama sistem bunu kabul etmiyor bende a lar küçük diğerleri büyük olsun istedim  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları |
|
|
Takımdan

|
Aslında ben berkaneren diyecektim, mevcutmuş o isim.Bende berkanyoshy dedim  |
|
|
|
|
|
|