Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 00:35 - Mesaj konusu: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Görevli Görevli
Arkadaşlar buraya kullandığımız; kullanıcı adlarının anlamlarını, bunları nasıl bulduğumuzu yazalım...

Öncelikle devrem ne demek;
Aynı sezonda işe başlamış , aynı devrede askerlik yapmış, aynı tarihte okula başlamış (v.b.)kişilerin birbiri için kullandığı zamir...

Devrem; bana soyadımdan dolayı takılan lakaptır...
Bu yüzden kullanıcı adımı böyle yaptım...

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
naz09:

naz: ismim
09: yaşadığımız şehir olan aydının(neden ist. değil ki Evil or Very Mad ) plakası

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
Normalde nick'imin tamamı Orion The Dragon Heart fakat siteye girerken bu kadar uzun yazamadığımız için nick'im gördüğünüz gibi oldu.

Anlamına gelirsek Orion'un iki anlamı var;
1. Ateşin oğlu anlamına geliyor.
2. Mitolojik zamanda yani antik yunan zamanında yaşamış iki tanrının oğlu olan bir devdir.

Nick'imin tamamının anlamı ise ingilizcesi olan arkadaşlar zaten hemen anlar (Ejderha Yürekli Orion) anlamına geliyor.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Site Admin Site Admin
ROOT (okunuşu: ruut), CERN'de geliştirilmekte olan, yüksek enerji fiziğinde son yıllarda standart haline gelmiş, nesne yönelimli programlama temelli bir istatistik grafik paketidir. CINT C++ yorumlayıcısı paketin bir parçası olarak sunulmaktadır.

Ayrıca;
Unix sistemlerinde superuser account'una(süper/en yetkili kullanıcı hesabı) verilen isim.

Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Görevli Görevli
Benim darkangell = Anlamı bildiğiniz gibi 'karanlık melek' Twisted Evil Razz

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
tehlikeli kız Very Happy Twisted Evil Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
Benim ismimin hikayesi biraz değişik Laughing
İlk başta Üye olurken
HEPSI-SWEET ti..(Hepsi ve tatlı kişilik ben manasında Laughing )
Ama sonra sistem çizgiyi kabul etmeyince çizgiyi sildim...HEPSISWEET oldu...
Şimdi anlamını Hepsi güzel,hepsi şeker,HEPSI TATLI(SWEET)gibisinden kullanıyorum.. Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
Cemreandhazal=Cemre ve Hazal anlamına geliyor...

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:07 - Mesaj konusu: amcabodrum
Üye Üye
ben aslında kızım ama amcabodrum babamın kullanıcı adıydı otdan geldi aklıma yazdım işte ama çok pişmanım

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
Tamamen benim salladığım, çok sevdiğim Godfather filmlerindeki iki babanın Micheal ve Vito'nun isimleriyle benim ismimin karışımı gibi bir şey. Yani Micheal+Vito+Mehmet ~= Mayko. Aslında öyle geyiğine bir kullanıcı adı olarak almıştım yıllaaar yıllar önce sonra baktım arkadaşlar bana Mayko demeye başladı iyi dedim bende böyle kalsın bari Wink

hpscnyy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Yeni Üye Yeni Üye
hpscny'deki
hps: grup hepsi'nin hps'si
cny: adım canay kısaltma olarak Very Happy

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Üye Üye
BuSe93 : buse ismim, 93 doğum yılım Smile Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
burak02:burak adım Very Happy 02 ise direk burak diye biri üye olduğu için bir sonrası gibi düşünerek burak01 yerine burak02 yaptım

gcye:Canlarımın başharfleri Gülçin Cemre Yasemin Eren Very Happy

mum02 mum:Hayatta en sevdiğim şarkı 02:parça numarası

Beni sitelerde bu 3 nickle görebilirsiniz. Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Misafir
MaNZaRa bunun bir anlamı yok sadece farklı bir nick benim çok hoşuma gidiyor bunun normali M@NZ@R@ böyle daha güzel gözüküyor ama sistem bunu kabul etmiyor bende a lar küçük diğerleri büyük olsun istedim Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Kullandığımız, Kullanıcı (Üye) Adlarının Anlamları
Takımdan Takımdan
Aslında ben berkaneren diyecektim, mevcutmuş o isim.Bende berkanyoshy dedim Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi