| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Salı, May 13, 2008 23:17 - Mesaj konusu: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 13, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri& |
|
|
Kıdemli Üye

|
xXhepsikolikXx doğru değilmi ee bizede bu yakışır zaten=)  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, May 13, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Oley
Süper!!  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:24 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Görevli

|
En iyi grup bir kez daha HEPSİ. Geceye 4 Peynirli Pizza' nin klip çekiminden dolayı katılmadılar. Yerlerine Stardium' dan biri aldı ödülü. Ödüllerini de Ozan Doğulu verdi. Hatta Öykü - Berk' e(en iyi çıkış yapan grup seçildiler) 2 ödül verdiler Hepsi' ye 4 tane verirler dedim 1 verdiler  |
|
|
|
|
| hepsitolga |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar ben şimdi anlamadım kusura bakmayın yine hapsi kazandı değil mi
---
Moderatör notu:
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:38 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Görevli

|
Evet yine HEPSİ kazandı. Sadece ödüllerini klip çekiminde olduklarından dolayı Stardium' dan bir görevli aldı.  |
|
|
|
|
| hepsitolga |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Yeni Üye

|
peki teşekkür ederim...  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 07:35 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Her kategori adil şekil de verildi bence. Hepsi'nin gelmeyeceğini anlamıştım çünkü hiç kırmızı halıda falan gözükmediler. Ozan Doğulu En İyi Grup ödülünü vericek denilince niyeyse kesin Hepsi kazanacak gibi hissettim. Sonra Söz: Pınar Andı Uçarlar demeye kalmadan Söz: Pınar dedi ben birden oynamaya başladım Neyse ki ödüller dizi bitince verilmeye başlandı. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 07:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
En iyi grup ödülü Hepsi'mize verildi ama Hepsi'miz klip çekiminde olduğu için kendileri değil Stardium'dan yetkili birisi aldı ve Hepsi'mize vericekler...  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yaşasın! Çok sevindim, ben izleyememiştim... Çok da merak ediyordum, çok çok mutlu oldum...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Kazandık.
Birtanelerim Türkiyenin en iyi grubu.  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yaşasın hepsimiz kazandı hepsi ye oy atan herkese çok teşekürler |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
aynen süper bende yabancı isimler okunmaya başlayınca hepsi olduğunu anlamıştım ama emin değildim.Pınar dediği anda oynamaya başladım..
hatta Ozan Doğulu "Hepsiye güzel bir pizza yaptık,afiyet olsun" dedi.
yabancı isimleri okuyamayacağını anlayınca ödül gecesini sunan kişiye okuttu.Oda bana neden okuttuğunu anladım falan dedi.Güzeldi yani  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Birşey değil seyma33 valla Hepsi'min kazanmasına katkım olduğu için çok mutluyum...  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
o kadar iyi grup arasından ödül almaları harika birşey  |
|
|
|
|
|
|