Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:17 - Mesaj konusu: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Very Happy En iyi grup HEPSI !Very Happy Very Happy Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri&
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
xXhepsikolikXx doğru değilmi ee bizede bu yakışır zaten=) Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Oley
Süper!! Very Happy Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:24 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Görevli Görevli
En iyi grup bir kez daha HEPSİ. Geceye 4 Peynirli Pizza' nin klip çekiminden dolayı katılmadılar. Yerlerine Stardium' dan biri aldı ödülü. Ödüllerini de Ozan Doğulu verdi. Hatta Öykü - Berk' e(en iyi çıkış yapan grup seçildiler) 2 ödül verdiler Hepsi' ye 4 tane verirler dedim 1 verdiler Confused

hepsitolga
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben şimdi anlamadım kusura bakmayın yine hapsi kazandı değil miRolling Eyes

---
Moderatör notu:

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uyunuz!

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:38 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Görevli Görevli
Evet yine HEPSİ kazandı. Sadece ödüllerini klip çekiminde olduklarından dolayı Stardium' dan bir görevli aldı. Wink

hepsitolga
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Yeni Üye Yeni Üye
peki teşekkür ederim... Smile

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 07:35 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Her kategori adil şekil de verildi bence. Hepsi'nin gelmeyeceğini anlamıştım çünkü hiç kırmızı halıda falan gözükmediler. Ozan Doğulu En İyi Grup ödülünü vericek denilince niyeyse kesin Hepsi kazanacak gibi hissettim. Sonra Söz: Pınar Andı Uçarlar demeye kalmadan Söz: Pınar dedi ben birden oynamaya başladım Very Happy Neyse ki ödüller dizi bitince verilmeye başlandı.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 07:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En iyi grup ödülü Hepsi'mize verildi ama Hepsi'miz klip çekiminde olduğu için kendileri değil Stardium'dan yetkili birisi aldı ve Hepsi'mize vericekler... Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaşasın! Smile Çok sevindim, ben izleyememiştim... Çok da merak ediyordum, çok çok mutlu oldum... Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Kazandık. Smile

Birtanelerim Türkiyenin en iyi grubu. Smile Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaşasın hepsimiz kazandı hepsi ye oy atan herkese çok teşekürler

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
aynen süper bende yabancı isimler okunmaya başlayınca hepsi olduğunu anlamıştım ama emin değildim.Pınar dediği anda oynamaya başladım.. Very Happy Very Happy

hatta Ozan Doğulu "Hepsiye güzel bir pizza yaptık,afiyet olsun" dedi. Very Happy Very Happy
yabancı isimleri okuyamayacağını anlayınca ödül gecesini sunan kişiye okuttu.Oda bana neden okuttuğunu anladım falan dedi.Güzeldi yani Very Happy Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey değil seyma33 valla Hepsi'min kazanmasına katkım olduğu için çok mutluyum... Laughing

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
o kadar iyi grup arasından ödül almaları harika birşey Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi