Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:49 - Mesaj konusu: ya
Üye Üye
ya ben şöyle yapmayı düşünüyorum en iyi grup ödüllerini izleyeceğim sadece sonra hepsi1 yani sadece hepsi ödül alıp almadı mı diye bakıp hepsi1'e döneceğim Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya dizi ile aynı güne gelmesin Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Annem Hepsi1'i kayıt edicek ben Kral Tv Müzik ödüllerini izleyeceğim....

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya aynı güne mi denk geliyor.tüh çok kötü oldu o zaman...ama ben kral tv'yi izlerim.dizinin tekrarını internetten izlerim daha ileriki günlerde...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ben bugün kral tv ye baktım son 2 gün yazıyordu bugün pazartesi olduğuna göre çarşamba günü var umarım doğru görmüşümdür Rolling Eyes

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Alıntı:
ilkaycemre21
ya ben bugün kral tv ye baktım son 2 gün yazıyordu bugün pazartesi olduğuna göre çarşamba günü var umarım doğru görmüşümdür

bugünü de sayıyorlar canım Wink bugün 1 yarın 2 yani" 2 "gün Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar 13 Mayıs gecesi yani yarın akşam. Saatini tam bilmiyorum ama kesin Hepsi 1 ile çakışacak. Sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anladım gulcinciyimmm

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Saat 19:302da başlıyor.Onların 'Kırmızı Halı' olayı falan var öyle de saat 20:00 bulur grup ödülleri'de 20:30 civarı verilir

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Yaa!! Evil or Very Mad
Ben o saatte kursta oluyorum yaa!! Sad

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şu anda hala ödül verilmedi siyah halıdan davetliler geliyor daha Hepsi'm gelmedi 4 gözle onları bekliyorum.... Wink

Crazy4Hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bizim içinde bekle senacım Wink Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet sena bizde göstermiyor kralı Sad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar galiba en iyi grup hepsi secilmiş ama tam emin değilim

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Hala devam ediyor mu? Yoksa bitti mi? Rolling Eyes Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi