| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:49 - Mesaj konusu: ya |
|
|
Üye

|
ya ben şöyle yapmayı düşünüyorum en iyi grup ödüllerini izleyeceğim sadece sonra hepsi1 yani sadece hepsi ödül alıp almadı mı diye bakıp hepsi1'e döneceğim  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya dizi ile aynı güne gelmesin  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Annem Hepsi1'i kayıt edicek ben Kral Tv Müzik ödüllerini izleyeceğim.... |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya aynı güne mi denk geliyor.tüh çok kötü oldu o zaman...ama ben kral tv'yi izlerim.dizinin tekrarını internetten izlerim daha ileriki günlerde... |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya ben bugün kral tv ye baktım son 2 gün yazıyordu bugün pazartesi olduğuna göre çarşamba günü var umarım doğru görmüşümdür  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Alıntı: ilkaycemre21
ya ben bugün kral tv ye baktım son 2 gün yazıyordu bugün pazartesi olduğuna göre çarşamba günü var umarım doğru görmüşümdür
bugünü de sayıyorlar canım bugün 1 yarın 2 yani" 2 "gün  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar 13 Mayıs gecesi yani yarın akşam. Saatini tam bilmiyorum ama kesin Hepsi 1 ile çakışacak.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, May 13, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
| Saat 19:302da başlıyor.Onların 'Kırmızı Halı' olayı falan var öyle de saat 20:00 bulur grup ödülleri'de 20:30 civarı verilir |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, May 13, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Yaa!!
Ben o saatte kursta oluyorum yaa!!  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şu anda hala ödül verilmedi siyah halıdan davetliler geliyor daha Hepsi'm gelmedi 4 gözle onları bekliyorum....  |
|
|
|
|
| Crazy4Hepsi |
Tarih: Salı, May 13, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bizim içinde bekle senacım  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet sena bizde göstermiyor kralı  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| arkadaşlar galiba en iyi grup hepsi secilmiş ama tam emin değilim |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Salı, May 13, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Hala devam ediyor mu? Yoksa bitti mi?  |
|
|
|
|
|
|