| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Teşekkürler bende bilmiyordum aday numarasını |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, Nisan 27, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
aday numaraları kraltv'de klipler yayınlanırken, falan her zaman yayımlanıyor.yüz altmışlı birşeydi sanırım ama unuttum.ben de öğrenip hepsimi destekleyeceğim...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
14 gün kaldı
aday numarası 162 |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Umarım kazanırız.Tüm Hepsiciler olarak  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Kazansak çok güzel olur ama bu sene ödülü bize vermezler herhalde. Ama biz alalım diye çok dua ediyorum valla. Kontörüm yok olsa mesaj da atarım. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar bence HEPSİmiz ödülü alacak.mor ve ötesi eurovision'a katılıyor diye bütün ödülleri de onlara vermezler herhalde değil mi?? bir ödül verirler moral olsun diye onu anlıyorum da yüz tane ödül vermezler yok yok vermezler.o yüzden HEPSİmiz alacak ödülü.bu arada ilkay teşekkürler aday numarasını yazdığın için...  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet 11 gün kaldı arkadaşlar. 13 Mayıs gecesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ama biz elimizden geleni yapalım da gerisini bilemiyorum.. Artık kim alır orasını heyecan ile bekliyeceğiz.Ama Mor ve Ötesi alırsa çok dikkat çekeceğine eminim. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Ben sanmıyorum alacağını ama alırsa dikkat çekmez bence...
Çünkü geçen sefer aldı da noldu? Kimse birşey demedi  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
İnşallah Hepsim alır. Ama Mor ve Ötesi de alabilir. Hepsimin alması için elimden ne geliyorsa yaparım!Herkesi kandırmam lazım oy atması için.  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Kral Tv |
|
|
Kıdemli Üye

|
Umarım Hepsi alır ya Mor ve Ötesi alabilir moral olsun diye  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
| Arkadaşlar konuyu değiştirmek istemem ama 13 Mayıs'ta yapılacak diye biliyorum.13 Mayıs Salı günü yani dizinin olduğu gün o yüzden saat kaçta bir bilgi verebilirmisiniz? |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Görevli

|
| hepsiye vermesini umuyorum yani kazanalım ama moral olsun diye mor ve ötesi alacaktır.. |
|
|
|
|
|
|