Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler bende bilmiyordum aday numarasını

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
teşekkürler

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aday numaraları kraltv'de klipler yayınlanırken, falan her zaman yayımlanıyor.yüz altmışlı birşeydi sanırım ama unuttum.ben de öğrenip hepsimi destekleyeceğim... Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
14 gün kaldı
aday numarası 162

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
teşekkürler

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Umarım kazanırız.Tüm Hepsiciler olarak Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kazansak çok güzel olur ama bu sene ödülü bize vermezler herhalde. Ama biz alalım diye çok dua ediyorum valla. Kontörüm yok olsa mesaj da atarım.

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar bence HEPSİmiz ödülü alacak.mor ve ötesi eurovision'a katılıyor diye bütün ödülleri de onlara vermezler herhalde değil mi?? Confused bir ödül verirler moral olsun diye onu anlıyorum da yüz tane ödül vermezler yok yok vermezler.o yüzden HEPSİmiz alacak ödülü.bu arada ilkay teşekkürler aday numarasını yazdığın için... Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet 11 gün kaldı arkadaşlar. 13 Mayıs gecesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ama biz elimizden geleni yapalım da gerisini bilemiyorum.. Artık kim alır orasını heyecan ile bekliyeceğiz.Ama Mor ve Ötesi alırsa çok dikkat çekeceğine eminim.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Ben sanmıyorum alacağını ama alırsa dikkat çekmez bence...
Çünkü geçen sefer aldı da noldu? Kimse birşey demedi Confused Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah Hepsim alır. Wink Ama Mor ve Ötesi de alabilir. Confused Hepsimin alması için elimden ne geliyorsa yaparım!Herkesi kandırmam lazım oy atması için. Razz

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Kral Tv
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Umarım Hepsi alır ya Rolling Eyes Mor ve Ötesi alabilir moral olsun diye Rolling Eyes

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Arkadaşlar konuyu değiştirmek istemem ama 13 Mayıs'ta yapılacak diye biliyorum.13 Mayıs Salı günü yani dizinin olduğu gün o yüzden saat kaçta bir bilgi verebilirmisiniz?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Görevli Görevli
hepsiye vermesini umuyorum yani kazanalım ama moral olsun diye mor ve ötesi alacaktır..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi