Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Eskiden ben böyle şarkılara göre verildiğini bilmiyordum Confused

mervex
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Kral TV Adayları Belirlendi
Yeni Üye Yeni Üye
Bugün Kral TV de "En iyi grup" katagorisinde gördüm çok sevindim inşallah kazanırlar Very Happy Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Aslında şarkılara göre verilmiyor.2007 yılında çıkarmış oldukları klibin şarkısı belirtiliyor sadece.Yani Hepsi 2007 en iyi gruba aday çünkü 2007 yılında aşksakızı şarkısına klip çekti.Aday olan Hepsi,aday gösterilmesinin sebebi Aşksakızı.Umarım anlatabilmişimdir. Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Burak valla ben anlamadım Rolling Eyes

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben anladım sanırım Laughing ı

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Sağol Burak anladım Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Misafir
peki bu ne zaman olacak arkadaşlar hangi gün saat kaç asıl önemli bilgi bu Laughing

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Alıntı:
TwoBaHeps1 demiş ki:
güzel de ben denedim kral tv ye falan girdim hiç hepsinin numarası falan filan yazmıyordu göndereceğim de atılmıyor mesaj hepsinin aday numarası yok!!!

bende denedim ama aday numarası yoktu!!!!!!!!! Sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Onuda açıklayayım.

Hepsili butonun üzerine tıklayınca bir kutucuk gelecek.Oraya telefon numaranızı yazacaksınız ve telefonunuza bir şifre gelecek.Şifreyle giriş yapıp tekrar Hepsinin üzerine tıklayın ve ''oy ver'' e basın.

Bu kadar. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Hazal sana şöyle anlatayım.

2008 yılına Hepsi aday gösterilmiş.Bunun nedeni Hepsinin 2007 yılında aktif olmasıdır.

İşta bu aktifliği Aşksakızı ile sağladılar.Bunun için Hepsinin yanında Aşksakızı yazıyor. Very Happy Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Haa şimdi anladım. Very Happy

LiSeGFB34
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Yeni Üye Yeni Üye
tam 7 kez oy kullandım yarın öbür gün 250 kontör alacım bir 7 kez daha oy kullanırım

----
Düzenleme:MaNZaRa
lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz
Lütfen türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz
alacam değil alacağım

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bence biz kazanacağız.

Ama Mor ve Ötesi alırsa da hiç şaşmam.

Bence de Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 16:27 - Mesaj konusu: kral tv ödülleri
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar boşuna göndermeyin bence. Kontörleri alıp yutuyorlar yine biz seçilmiyoruz. Kontörlerinize yazık. O kontör paralarıyla HEPSİ ilinize gelirse konsere gidersiniz...

I Love Cemre Kemer&NazanNur . . . Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 16:34 - Mesaj konusu: aday no
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
yoshyciseyhan
Alıntı:
TwoBaHeps1 demiş ki:
güzel de ben denedim kral tv ye falan girdim hiç hepsinin numarası falan filan yazmıyordu göndereceğim de atılmıyor mesaj hepsinin aday numarası yok!!!

bende denedim ama aday numarası yoktu!!!!!!!!!

hepsi aday numarası 162 Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi