| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Eskiden ben böyle şarkılara göre verildiğini bilmiyordum  |
|
|
|
|
| mervex |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Kral TV Adayları Belirlendi |
|
|
Yeni Üye

|
Bugün Kral TV de "En iyi grup" katagorisinde gördüm çok sevindim inşallah kazanırlar  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Aslında şarkılara göre verilmiyor.2007 yılında çıkarmış oldukları klibin şarkısı belirtiliyor sadece.Yani Hepsi 2007 en iyi gruba aday çünkü 2007 yılında aşksakızı şarkısına klip çekti.Aday olan Hepsi,aday gösterilmesinin sebebi Aşksakızı.Umarım anlatabilmişimdir.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Burak valla ben anlamadım  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben anladım sanırım ı |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Sağol Burak anladım  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
|
Misafir
|
peki bu ne zaman olacak arkadaşlar hangi gün saat kaç asıl önemli bilgi bu  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Alıntı: TwoBaHeps1 demiş ki:
güzel de ben denedim kral tv ye falan girdim hiç hepsinin numarası falan filan yazmıyordu göndereceğim de atılmıyor mesaj hepsinin aday numarası yok!!!
bende denedim ama aday numarası yoktu!!!!!!!!!  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Onuda açıklayayım.
Hepsili butonun üzerine tıklayınca bir kutucuk gelecek.Oraya telefon numaranızı yazacaksınız ve telefonunuza bir şifre gelecek.Şifreyle giriş yapıp tekrar Hepsinin üzerine tıklayın ve ''oy ver'' e basın.
Bu kadar.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Hazal sana şöyle anlatayım.
2008 yılına Hepsi aday gösterilmiş.Bunun nedeni Hepsinin 2007 yılında aktif olmasıdır.
İşta bu aktifliği Aşksakızı ile sağladılar.Bunun için Hepsinin yanında Aşksakızı yazıyor.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Haa şimdi anladım.  |
|
|
|
|
| LiSeGFB34 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Yeni Üye

|
tam 7 kez oy kullandım yarın öbür gün 250 kontör alacağım bir 7 kez daha oy kullanırım
----
Düzenleme:MaNZaRa
lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz
Lütfen türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz
alacam değil alacağım |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Bence biz kazanacağız.
Ama Mor ve Ötesi alırsa da hiç şaşmam.
Bence de  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 16:27 - Mesaj konusu: kral tv ödülleri |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar boşuna göndermeyin bence. Kontörleri alıp yutuyorlar yine biz seçilmiyoruz. Kontörlerinize yazık. O kontör paralarıyla HEPSİ ilinize gelirse konsere gidersiniz...
I Love Cemre Kemer&NazanNur . . .  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 16:34 - Mesaj konusu: aday no |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: yoshyciseyhan
Alıntı:
TwoBaHeps1 demiş ki:
güzel de ben denedim kral tv ye falan girdim hiç hepsinin numarası falan filan yazmıyordu göndereceğim de atılmıyor mesaj hepsinin aday numarası yok!!!
bende denedim ama aday numarası yoktu!!!!!!!!!
hepsi aday numarası 162  |
|
|
|
|
|
|