| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 11:51 - Mesaj konusu: Kral Tv |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper bir haber umarım Hepsi seçilir ama Bahar'a katılıyorum moral olsun diye Mor Ve Ötesi'ne de verebilirler  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Ya umarım moral falan diye Mor ve Ötesine vermezler.Ama Gripin de güçlü bir aday  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Tabi ki gönlüm Hepsi'den yana. Ama eğer yarışma da Hepsi olmasaydı ben Gece Yolcuları derdim. Bence Gripin'den daha sağlam bir grup. Ayrıca yarışmanın şarkı seçimi de doğru olmuş. Aşk Sakızı  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence de mor ve ötesine verirler |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
İnşallah HEPSİ' miz alır  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar bence Kral Tv hakedene verecektir. Buna inanıyorum. Yeter ki biz elimizden geleni yapalım  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsin gitaristm |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
umarım bu sefer alırız  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:11 - Mesaj konusu: bence de |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: sariprenses
Alıntı:
Arkadaşlar moral olsun diye bence gene mor ve ötesine verecekler
Aynen öyle yapacaklar.
çok haklısınız sinirlerim bozuluyor ya o şekilde olunca  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla biz alalım diye dua ediyorum. Elimden başka birşey gelmiyor. Bir lise öğrencisi olarak kontörüm yok ve mesaj atamıyorum. Ama biz alırsak çok sevinirim. Hatta o gün Akşama kadar ses sistemiyle HEPSİ şarkılarını yayınlarım. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
Bence biz kazanacağız.
Ama Mor ve Ötesi alırsa da hiç şaşmam.  |
|
|
|
|
| balsuratum |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
İnşallah HEPSİ alır..  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 11:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Takımdan

|
bence Mor ve Ötesi'yi koymaları adil olmamış...  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi |
|
|
Üye

|
Umarım biz alırız.Ay yazık ama Mor ve Ötesine Hepsi çıktığından beri Powertürk Müzik Ödülleri dışında hiç ödül alamadı yazık Acıdım onlarada
Ama biz alacağız Kral adil davranır (Umarım) |
|
|
|
|
|
|