Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 11:51 - Mesaj konusu: Kral Tv
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper bir haber umarım Hepsi seçilir ama Bahar'a katılıyorum moral olsun diye Mor Ve Ötesi'ne de verebilirler Rolling Eyes

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Ya umarım moral falan diye Mor ve Ötesine vermezler.Ama Gripin de güçlü bir aday Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Tabi ki gönlüm Hepsi'den yana. Ama eğer yarışma da Hepsi olmasaydı ben Gece Yolcuları derdim. Bence Gripin'den daha sağlam bir grup. Ayrıca yarışmanın şarkı seçimi de doğru olmuş. Aşk Sakızı Wink

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de mor ve ötesine verirler

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
İnşallah HEPSİ' miz alır Confused

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar bence Kral Tv hakedene verecektir. Buna inanıyorum. Yeter ki biz elimizden geleni yapalım Wink

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsin gitaristm

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
umarım bu sefer alırız Wink

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:11 - Mesaj konusu: bence de
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
sariprenses
Alıntı:
Arkadaşlar moral olsun diye bence gene mor ve ötesine verecekler

Aynen öyle yapacaklar.

çok haklısınız sinirlerim bozuluyor ya o şekilde olunca Evil or Very Mad Exclamation

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla biz alalım diye dua ediyorum. Elimden başka birşey gelmiyor. Bir lise öğrencisi olarak kontörüm yok ve mesaj atamıyorum. Ama biz alırsak çok sevinirim. Hatta o gün Akşama kadar ses sistemiyle HEPSİ şarkılarını yayınlarım.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Bence biz kazanacağız.

Ama Mor ve Ötesi alırsa da hiç şaşmam. Laughing

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
İnşallah HEPSİ alır.. Rolling Eyes

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 11:57 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
bence Mor ve Ötesi'yi koymaları adil olmamış... Confused

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Umarım biz alırız.Ay yazık ama Mor ve Ötesine Hepsi çıktığından beri Powertürk Müzik Ödülleri dışında hiç ödül alamadı yazık Very Happy Acıdım onlarada Very Happy

Ama biz alacağız Kral adil davranır Very Happy (Umarım)

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi