Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
hepsinin alacağı kesindi başka hiçbir durumu düşünmedim zaten Smile Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ben hepsinin iyi olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.

Neden beklemeyeceksin ki? Laughing
Her zaman olan şeyler bunlar...
Sadece mor ve ötesi'ne Eurovision'a katılacakları için verilmişti, o da bir istisnaydı...
İstisnalar kaideyi bozmaz Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya bunun tekrarını vermezler mi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Bilmiyorum ama sanmıyorum ben...
Verirlerse de bu hafta içinde verirler tekrarını... Wink Laughing

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
galiba bugün var
ve yaşasın hepsi

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
merve0and0eren bugün var mı?

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
sanırım evet saat ya 21 de yada 21 30 da

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır,o saatte Kral Video Müzik var.Yani şuanda...
Ben de izleyememiştim arkadaşlar videoyu bulan koyabilir mi? Confused Veya tekrarı varsa saatini bilen? Confused

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
yanılttığım için özürdilerim ben salı akşamı zannettim (reklamdan) Rolling Eyes Embarassed

fantasticboy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Yeni Üye Yeni Üye
İşte ya söze bile gerek yok ben en başından biliyordum yazık oldu diğer gruplara ben onlara üzülüyorum Crying or Very sad ama hep söylediğim birşey var hepsi hepsinden daha iyi Very Happy

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 00:26 - Mesaj konusu: Kral Tv
Hakediyorlardı çok güzel oldu Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi