Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
Bu HEPSİ...Normaldir Very Happy Very Happy Very Happy

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy Şu anı yaşamak kadar güzel birşey yok. Grup Hepsi'nin En İyi Grup olduğunu duyunca birden fırladım yerimden. Very Happy Gerçekten ödüller adil bir şekilde verildi. Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Merve.Sonuçlardan sonra ben de yerimde duramadım. Very Happy Razz

Sonuç: HAK EDEN KAZANDI!!.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aaa 1. mi olduk Ne mutlu.. Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper 1. olduk ne mutlu Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben şaşırmadım aslında belliydi 1. olacağımız

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
KRALCCC demiş ki = İnşallah ödülü alırız..
KRALCCC diyor ki = Allaha şükür aldık ödülü..En iyi bir kez daha belli oldu.. Hak ettiler ve karşılığını aldılar canlarım benim.. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Varmı öyle Eurovision a gideceğiz bize ödül verin... Laughing Biz aldık biz... Very Happy

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:56 - Mesaj konusu: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet biz kazandık!!!!

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Üye Üye
yaşasın "HEPSİ" Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper oldu kazanmamız ya Very Happy Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Kazandık.

Birtanelerim Türkiyenin en iyi grubu.

Evet, çok süper söylemişsin!!...
"Can"larım, hayatımın en önemli insanlarından olan 'HEPSİ'm, benim mutluluğumu sağlayan "PERİ"lerim, hakettiğini aldı!! Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Unutmayın HEPSİ Siz Birer Yıldızsınız!!!
Canlarımı tebrik ediyorum Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Takımdan Takımdan
Oleey!! Very Happy
Zaten böyle bir sonuç bekliyordum.. Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: "Kral TV Video Müzik Ödülleri" Adayları Belirlendi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hepsinin iyi olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi