Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Powertürk Albümü

1.İbrahim Tatlıses-Kop Gel Günahlarından

2.İsmail YK-Bas Gaza

3.Hepsi-4 Peynirli Pizza

4.Murat Boz-Uçurum

5.Alişan-Aşkın Vurduğu Yerde

6.Yüksek Sadakat-Aşk Durdukça

7.İbrahim Tatlıses-Neden

8.Demet Akalın-Mucize

9.Hepsi-Beni Kategorize Etme

10.Tarkan-Vay Anam Vay

11.İsmail YK-Şekerim

12.Ceza-Yerli Plaka

Kral Tv Albümü

1.İsmail YK-Yar Gitm

2.Hepsi-Olmaz Oğlan

3.Ferhat Göçer-ennet

4.İsmail YK-Kaymakamın Kızları

5.Ceza-Dökülen Bu Kanlar

6.Barış Akarsu-Allahım Güç Ver Bana

7.Barış Akarsu-Gözlerin

8.Emre Aydın-Bu Kez Anladım

9.Murat Boz-Uçurum

10.Badem-Sen Ağlama

11.Gökhan Özen-İnkar Etme

12.Kazım Koyuncu-Gidiyorum

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Takımdan Takımdan
Bilgi için teşekkürler.

Hepsi uçuyor bu albümde milletin bir parçası zor var Hepsi ikilemiş. Smile

Powertürk:4-6-8
Kral:8-9 (Bu parçalar fena sayılmaz.) Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
Süper ya!! Cool Laughing

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper haber Smile ama ben anlamadım ne albümü bunlar Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
Şarkıcıların çıkardıkları albüm.. En iyiden başlayarak sıralamışlar işte.. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Takımdan Takımdan
Kraldan haberim yoktu ama Powerturk kanalı her yıl hit parçalardan oluşan albüm yayınlıyor dinleyicilere.. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
4 Peynirli Pizzanın o kadar üst sıralarda olması bana şaşırtıcı geldi.. Confused

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
Neden ki? Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
Bence Hepsi'nin diğer şarkıları bu şarkının çok çok çooo.k üstünde.. Tabi bu bana göre oradakiler halka göremi neyse işte o.. Smile

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Görevli Görevli
Evet , 4 Peynirli Pizza'nın durumu şaşırtıcı. Shocked O şarkının yerinde Yaz Yaz Yaz'ın olması daha doğru olurdu.
Bu arada paylaşım için teşekkürler. Barış Akarsu'mun Gözlerin şarkısını bile geçmişiz. Shocked

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de 4peynirli pizzanın üst sıralarda yer almasına şaşırdım..
beni kategorize etme daha güzel bir şarkı bence

seroshyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Üye Üye
Harika! Laughing
Gerçekten sonuçlar çok güzel... Very Happy
Bilgi için teşekkürler hepsicigirl95.... Smile

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 03:36 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel ve sevindirici haber Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 10:04 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Selin... Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: Kral Tv ve Powerturk Albümlerinde HEPSİ
Takımdan Takımdan
Vallahi 4 Peynirli Pizza albümdeki en sevdiğim parça olduğu için 3. değil 1. olmalıydı diye düşündüm.Ama buda güzel. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat