Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ komik soru??

raziel2004
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 17, 2006 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsici46 demiş ki:
artık cevap veriyorum=yoldan Bülent Ersoy geçmiş sütlü kahfe içmişler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

hehehe güzel yerden yakalamışın Rolling Eyes

Djdemet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Yeni Üye Yeni Üye
bence arba yada başka bişey geçmiş

Djdemet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Yeni Üye Yeni Üye
bence bülent ersoy geçmiş

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
zaten cevabı yazdık cevap yürütmene gerek yokk Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
ya valla ben cevabını biliyodum ama geç kalmışım yaaa Crying or Very sad ama olsun çok komikti eline sağlık Wink

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Üye Üye
ya evet tahmin etmiştim ama sölemedim Sad Very Happy

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Üye Üye
Djdemet demiş ki:
bence arba yada başka bişey geçmiş
hiç alakasız bişey bence ne kadar çok salladığın belli oldu Laughing

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Üye Üye
yani arkadaşım kızma ama hayal gücünde baya bi genişmiş Laughing Wink

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 12, 2007 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
birşey deyil arkadaşlar cevapladığınız için çokk teşekkürler Smile Wink Laughing

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 19:45 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
zaman zaman zamanlı zamansız zamanlamaların zamanımızı zaptettigi bu zamanlarda zaman eski zamanlardan daha da degerli olmaya basladı.o zaman bu zamanlı zamansız zamanlamaların zamanımızı saman alevi gibi bir hısımla yoktmesine izin verecek miyiz? Wink Cool Smile

En son maximilian tarafından Cuma, Şubat 16, 2007 15:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
buyur? Very Happy Laughing türkçe mi konuştun sen? Very Happy Very Happy

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
birsey anlamadın degil mi Question normal bunu kime yolladıysam kimse birsey anlamadı.ilginc diye yazdım zaten ben de

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
komik ama Very Happy

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
ovguleriize layık olmaya calısıyorum Wink Cool zaman zaman

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
zaman zaman çok komikolmuş

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi