Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ komik soru??

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
muhakkak bunda da ince bir nokta var ama bulmak işte mesele Smile

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cevap çok komik ama bana göre belki kızarsınız ama şaka olarak kabul edin Very Happy

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
artık cevap veriyorum=yoldan Bülent Ersoy geçmiş sütlü kahfe içmişler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay inanmıyorum agır bir espiri

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
ya cevap bumuydu ben bunu biliyodum ama yazmamıştım...

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beyenmediniz galiba Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Question

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yooo allah için çok güzel Smile Laughing

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
yok canım niye beğenmeyelim. Wink Wink Wink

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilmem okadarını

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
ya yapma böyle ama Wink Wink Wink

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ama takılamayacakmıyız Smile Wink

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 14, 2006 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
peki peki Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Takımdan Takımdan
hıh şöyle ya Very Happy Very Happy Very Happy

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 01:13 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
ya komikmiş.espiri soyledigin kişi kadar agır ama gercekten Very Happy Smile

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: komik soru??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzell

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi