Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kitap...Basit gibi görünen bu kelime,aslında içinde o kadar büyük anlamlar taşıyor ki...Bazı insanlara hiç bir şey ifade etmezken,bazılarının hayatını bile değiştirebilecek boyutta yarar sağlıyor.Çok geniş bir kavram.Hatta her yaştan insana hitap edebilecek türleri var.
Elinize alıyorsunuz,önce kapağına boş boş bakıyorsunuz.Sonra"ne yapacağım ki ben bunu"diyorsunuz.Ama bir cümle okumaya başladığınızda elinizden kimse alamıyor.Okyanus misali açıldıkça açılıyorsunuz.Her bir kulaçta yeni bir şey öğreniyorsunuz.Sanki sihirli bir değnek değiyor düşüncelerinize...Düşüncelerinize açılan kapının kilidi bir anda kırılıveriyor.Kitap okuyunca duruşunuz,konuşmalarınız bile değişiyor.Günde bir sayfa okumak bile insana çok şey katıyor.Ufkunuz genişliyor,kendinizi tanıma ve yeteneklerinizi keşfeme fırsatı buluyorsunuz...Tabi okunulan kitabın iyi ve kaliteli olması şartını es geçmemek gerekir.Her kitap okunur mu?Elbette ki hayır.İyi kitap insana can veren kandır.Bize olumlu katkıları olabilecek kitapları seçmeliyiz her zaman...
Nasıl vücudumuzun ihtiyacı su ve bir takım besinlerse,zihnimizin ve beynimizin ihtiyacı da kitaplardır.Beynimizi aç bırakmamak ise bizim elimizdedir.Sıkılıyorsunuz,arkadaşlarınız yok.Kendinizi yalnız hissediyorsunuz.Kitaplığınızda sizi bekleyen ve sizin yalnızlığınızı paylaşacak olan dostlar bulabilirsiniz... Wink Ruhunuzu ancak bu şekilde ölü hücrelerden temizlemiş olursunuz...

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Görevli Görevli
Başlık çok etkileyici olmuş ablacım onun için öncelikle teşekkür edeyim konuya çok fazla uymuş...
İçerikte aynı şekildi kitap dediğimiz şey hayatımızda çok fazla önem taşıyan bir araçtır bir arkadaştır bir eştir bir dosttur...
Kitap okumayı seven bir insanım bu yazıyı okuduktan sonra kitap okuma iştahım daha bi arttı tebrikler... Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben teşekkür ederim.Kitap okumayı insanlara sevdirmekte az da olsa katkım oluyorsa ne mutlu bana...

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yazdıkların için gerçekten çok teşekkürler...Bende kitap okumaya bayılırım.Kitapsız hayat geçmez gerçekten Wink Bu yazdıklarınla kitap okumayı sevmeyenlerde (tabii bizim sitemizde varsa Wink ) kesin sevmeye başlarlar yani.Etkileyici ve çok içten yazmışsın,sağol canım tekrardan Smile

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beyza abla çok güzel bir mesaj yazmışın
bu yazıyı okuyupta kitap okumaya hayır diyecek kimse yoktur bence
çünkü çok etkileyici yazı yazmışın
Teşekkürler Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Takımdan Takımdan
Kitap okuyun, ama sırf eğlence olsun diye eğlencelik kitapları okumayın. Okuduğun her kitap size bir şey katmalı, fikirlerinizi düşüncelerinizi geliştirmeli. Eğer okuduğunuz kitabın sizin düşüncelerinize bir katkı sağlamıyorsa boşa zaman geçirmiş sayılırsınız. Ben bunu Dostoyevski'nin Suç ve Ceza'sını ve Karamazon Kardeşler'ini okuduktan sonra anladım. Tavsiyem bu iki kitabı mutlaka okumanız. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beyza ablabu başlık çok güzel.
gerçekten çok etkileyici yazmışsın.eline sağlık
ben çok etkilendim.kitap okumayıda severim. Wink

kaganyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Üye Üye
Kitap okurum ama sürükleyici ve maceralı bir kitap olmalı, yani kitapta gelişen olayları kitabı okumayı bıraktığın andan itibaren merak etmelisin. Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rica ederim arkadaşlar.Görevimiz.Ayrıca bu konuda bana yardımcı olan Özgür kardeşime de çok teşekkürler... Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kitap okumayı çok seviyordum senin sayende daha çok sevmeye başladım çok sağol canım

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten çok güzel, çok etkileyici.ellerine sağlık. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Görevli Görevli
Kitap okumayı sevmiyorum ama yararlıdır yani.. Bol bol kitap okuyun... Razz

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kitap okurum..ama yok sürükleyici yok macera diye ayırt etmem Very Happy çünkü ne okursanız okuyun size mutlaka birşeyler verir Very Happy ben kitabı birde yazarların dillerini ayırt edebilmek için okuyorum Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim kitap okuma zevkim bazen geliyor sonra geçiyor yani ne derler maymun iştahlıyım

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Görevli Görevli
Etkileyici ve süper.. Teşekkürler..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat