Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzelmiş Seda....Benim kütüphane gibi kendi kitap raflarım var Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet benimde kendime ait bir rafım var. Wink

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Misafir
benimde kendime ait bir rafım var ve bütün kitaplarımı en az iki kere okumuşumdur kitap okumayı o kadar çok seviyorum ki bazen derslerimi aksattığım bile oluyor o derece yani Wink hatta bir keresinde annem yeter artık deyip bütün kitaplarımı toplamıştı Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kitap okumayı severim ama daha çok roman türündeki kitapları severim.Hatta çok sevdiğim bir romanı 2-3 günde bitirdiğim olmuştur Laughing

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Üye Üye
Kitap okumayı sevmem ama okumak zorundayım.
Okuduğum kitaplarda sürükleyici olmalı... Wink

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde rafım var
ben kitap oukmayı ve kitaplarımın olmasını severim
ama geçen sene durumu kötü olan bir köy okuluna çocuk kitaplarımı vermiştim ilkbaş üzüldüm ama bende iyi bişey yaptığımı anladım

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben kitap hastasıyım yaa Smile

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Gerçek değil herhalde...İnanamıyorum

İnanması zor ama gerçek...

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 20, 2009 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel yazmışsın bende çok severim kitap okumayı..

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 20, 2009 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler.güzelmiş

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi