| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzelmiş Seda....Benim kütüphane gibi kendi kitap raflarım var  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet benimde kendime ait bir rafım var.  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
|
Misafir
|
benimde kendime ait bir rafım var ve bütün kitaplarımı en az iki kere okumuşumdur kitap okumayı o kadar çok seviyorum ki bazen derslerimi aksattığım bile oluyor o derece yani hatta bir keresinde annem yeter artık deyip bütün kitaplarımı toplamıştı  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kitap okumayı severim ama daha çok roman türündeki kitapları severim.Hatta çok sevdiğim bir romanı 2-3 günde bitirdiğim olmuştur  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Üye

|
Kitap okumayı sevmem ama okumak zorundayım.
Okuduğum kitaplarda sürükleyici olmalı...  |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Kıdemli Üye

|
benimde rafım var
ben kitap oukmayı ve kitaplarımın olmasını severim
ama geçen sene durumu kötü olan bir köy okuluna çocuk kitaplarımı vermiştim ilkbaş üzüldüm ama bende iyi bişey yaptığımı anladım |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben kitap hastasıyım yaa  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Ekim 5, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Gerçek değil herhalde...İnanamıyorum
İnanması zor ama gerçek... |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Salı, Ocak 20, 2009 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Çok güzel yazmışsın bende çok severim kitap okumayı.. |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Salı, Ocak 20, 2009 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kitapsız Bir Ev Ruhsuz Bir Vücuttur... |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|
|
|