Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ Kim bilecek??

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Kim bilecek??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kayserili trende yolculuk etmekte...karşısında oturan zatla tanışır dereden tepeden konuşurlarken:
-gel seninle birbirimize bilmece soralım,der önce ben sorayım bilirsen ben sana bin lira veririmbilemezsen 10 bin liranı alırım.sonra sen sorarsın;bilirsem 10 bin liranı alırım,bilemezsem bin lira veririm.
-tamam,der Sor bakalım.
-söyle öyleyse:Üç ayaklı hayvan nerde yaşar?
Öteki yolcu düşünür bilemez:
-al 10 bin lirayı.şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum:3 ayaklı hayvan nerde yaşar?
kayserili hiç düşünmeden, aldığı 10 bin liranın bin lirasını geri verir:
-al şu bin lirayı.Bende bilmiyorum.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Takımdan Takımdan
Hehe güzelmiş Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Takımdan Takımdan
güzelmiş,eline sağlık.

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
komikmiş sağol

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Üye Üye
bendende bir soru:

Kafacan'a Ali'yi yakalama görevi verilmiştir. Ne var ki Ali ikiz kardeşi Veli ile aynı evde oturmaktadır ve bu ikizleri birbirinden ayırtetmek olası değildir.
Kafacan ikizlerden birinin daima yalan söylediğini bilmektedir, diğerinin yalancı mı, doğrucu mu olduğu bilinmemektedir.
Kafacan ikizlerden sarı kazaklı olana sorar:
"Adınız Ali mi?"
Sarı kazaklı "Evet" der.
Kafacan daha sonra aynı soruyu kırmızı kazaklıya sorar, kırmızı kazaklının ne yanıt verdiğini biz duyamıyoruz. Fakat Kafacan kırmızı kazaklının yanıtını duymuştur, bu nedenle Kafacan "Pekala Ali, şimdi seni yakalamılıyım" der.
Kafacan bu sözü kırmızı kazaklıya mı sarı kazaklıya mı söylemiştir?
Cevap Confused

ftmgl06
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Üye Üye
evet güzelmiş

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Takımdan Takımdan
çok güzelmiş

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Görevli Görevli
He he çok güzel ya...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Görevli Görevli
Hakikaten Bomba! Very Happy
Ya ben bu Fıkralar bölümüne girdim mi çıkamıyorum...Harika şeyler var...5-6 kere okuduklarım bile oluyor...Süperler çünkü... Laughing

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 02:05 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Üye Üye
evet HEPSISWEET bende fıkralar bölümüne girdiğimde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Takımdan Takımdan
2 si içinde sağolun

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Görevli Görevli
biliyordum ama teşekkürler yine de Very Happy

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 9, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzelmiş beğendim Very Happy Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 9, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bravo güzel olmuş.

melteemmmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Kim bilecek??
Yeni Üye Yeni Üye
gerçekten çok güzeller
ellerinize sağlık

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa 1, 2  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi