| Yazar |
Mesaj |
| < |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 18:24 - Mesaj konusu: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Takımdan

|
Hepsi kızları ilk filmleri için kamera karşısına geçiyor.Senaryoda tanıdık bir isim dikkat çekiyor. Film 16 Ocakta vizyona girecek... Hepsi nin oynayacağı filmin çekimleri bu ay başlıyor.Yapımcılığını Selay Tozkoparan ın ,yönetmenliğini Mete Özgencil in üstlendiği filmin senaryosu ise nöbetçi senarist Doğu ya ait!
Hikaye kısaca şöyle: Su (Cemre) anne ve babasını yakın bir süre önce kaybetmiştir.Onlardan kalan belgelere bakarken daha önce adını bile duymadığı bir kasabada yer alan bir evin tapusunu fark eder.Bu eve gittiğinde ailesinin bir sırrını kefşfeder.Toprak (Yasemin),Ceylan (Eren) ve Nilay (Gülçin) da devreye girince kızlar kendilerini bir anda heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar.Macera boyunca aşkı ve dostluğu tanıyacaklardır.
Alıntıdır  |
|
|
|
|
| xxhayalprestxx |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Yeni Üye

|
teşekkürler...
filmin hikayesi bence çok güzel  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler Buse  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Takımdan

|
Göründüğü kadarıyla son derece klişe bir hikayesi var. Aslında Anadolu Kasabası hikayesi çevresinde çok daha farklı bir öykü yaratabilirlerdi. Bakalım nasıl olacak. Eminim ki ilgi çekici bir yapım olacaktır  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Üye

|
Vay vay vay. Güzel ve macera dolu bir film bizi bekliyor.
Bizde onu bekliyoruz ne var...  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Takımdan

|
Çok sağol Buse Süper olacak.. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 20:51 - Mesaj konusu: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ya çok heyecanlıyım merakla bekliyorum  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bende çok heycanlandım sabırsızlıkla bekliyorum |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hikaye süpermiş çok merak ediyorum valla |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 11:31 - Mesaj konusu: kayıp çocuklar cenneti |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok güzel hikaye inşallah burayada gelir sinema filmi |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Takımdan

|
ne kadar berbat isimler seçmişler bir cemreninki güzel sayılır  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Takımdan

|
Çok beğendim. Sabırsızlanıyorum.
Çok teşekkürler. |
|
|
|
|
| hepsi08hilal |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Üye

|
Çok sağol buse Çok süper olacak... |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ay Buse'm çok teşekkürler!
Gittikçe heyecanım artıyor  |
|
|
|
|
| buse17 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi |
|
|
Üye

|
ay süper ya hikaye heyecanlanıyorum iyice  |
|
|
|
|
|
|