Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 18:24 - Mesaj konusu: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Takımdan Takımdan
Hepsi kızları ilk filmleri için kamera karşısına geçiyor.Senaryoda tanıdık bir isim dikkat çekiyor. Film 16 Ocakta vizyona girecek... Hepsi nin oynayacağı filmin çekimleri bu ay başlıyor.Yapımcılığını Selay Tozkoparan ın ,yönetmenliğini Mete Özgencil in üstlendiği filmin senaryosu ise nöbetçi senarist Doğu ya ait!

Hikaye kısaca şöyle: Su (Cemre) anne ve babasını yakın bir süre önce kaybetmiştir.Onlardan kalan belgelere bakarken daha önce adını bile duymadığı bir kasabada yer alan bir evin tapusunu fark eder.Bu eve gittiğinde ailesinin bir sırrını kefşfeder.Toprak (Yasemin),Ceylan (Eren) ve Nilay (Gülçin) da devreye girince kızlar kendilerini bir anda heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar.Macera boyunca aşkı ve dostluğu tanıyacaklardır.

Alıntıdır Exclamation

xxhayalprestxx
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler...

filmin hikayesi bence çok güzel Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler Buse Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Takımdan Takımdan
Göründüğü kadarıyla son derece klişe bir hikayesi var. Aslında Anadolu Kasabası hikayesi çevresinde çok daha farklı bir öykü yaratabilirlerdi. Bakalım nasıl olacak. Eminim ki ilgi çekici bir yapım olacaktır Wink

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Üye Üye
Vay vay vay. Güzel ve macera dolu bir film bizi bekliyor. Smile
Bizde onu bekliyoruz ne var... Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Takımdan Takımdan
Çok sağol Buse Wink Süper olacak..

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 20:51 - Mesaj konusu: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya çok heyecanlıyım merakla bekliyorum Rolling Eyes

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende çok heycanlandım sabırsızlıkla bekliyorum

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hikaye süpermiş çok merak ediyorum valla

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 11:31 - Mesaj konusu: kayıp çocuklar cenneti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel hikaye inşallah burayada gelir sinema filmi

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Takımdan Takımdan
ne kadar berbat isimler seçmişler Sad bir cemreninki güzel sayılır Sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Takımdan Takımdan
Çok beğendim. Smile Sabırsızlanıyorum.

Çok teşekkürler.

hepsi08hilal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Üye Üye
Çok sağol buse Exclamation Çok süper olacak...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay Buse'm çok teşekkürler! Smile
Gittikçe heyecanım artıyor Smile

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: 'Kayıp Çocuklar Cenneti' Hikayesi
Üye Üye
ay süper ya hikaye heyecanlanıyorum iyice Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi