Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı

Sizce bu şarkıyı hepsi güzel söylüyor mu???

Muhteşem  
82%
  [ 335 ]  82%

Güzell  
13%
  [ 54 ]  13%

Fena Değil  
2%
  [ 9 ]  2%

Hayırrrr  
1%
  [ 7 ]  1%

Toplam Oylar : 405
manak
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 13:18 - Mesaj konusu: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Yeni Üye Yeni Üye
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
2x

Nolur sormasınlar bana
Nolur söyletmesinler derdimi
Saklarım ben onu kendime
Yerim kendi kendimi

Akıyorsa yaşlar gözünden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi

4x

Benim bütün derdim özlem
Biliyorum kavuşur böyle seven
Biz bir elmanın iki yarısıyız
O en çok sevdiğim ve ben

Akıyorsa yaşlar gözünden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi

4x

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 12:17 - Mesaj konusu: Re: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Üye Üye
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ASLINDA MUHTEŞEM DEĞİL MUHTEŞEMİN ÖTESİNDE SÖYLÜYORLAR AMA ANKETTE MUHTEŞEM VARSA MUHTEŞEMDİR Very Happy Very Happy Very Happy

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BU MESAJI YAZARKEN TAMDA O ŞARKIYI DİNLİYORDUM BENCE ÇOK MÜTHİŞ SÖYLÜYORLAR Laughing ŞARKIYA GÜZEL BİR RİTİM GETİRMİŞLER Laughing Wink
HEPSİ Yİ TEBRİK EDİYORUM Wink Razz

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle ya hepsi cover çalışmalarında çok başarılı olmaz böyle şey de çok güzel zaten.Yeni albümlerde de bu tür eski şarkılara yeni yorumlar getirirler inş çünkü bunu çok iyi yapıyolar.

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gençlerede eski şarkıları sevdiriyorlar buda önemli birşey. Wink

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle çok haklısın.

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede size katılıyorum Surprised Smile

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
9hem kaç yıl geçti aradan hemde olmaz böyle şey şarkıları eski şarkılar mesale ben olmaz böyle şey şarkısını duymamıştım hepsi sayesinde hem öğrendim hemde çok sevdim Wink Very Happy

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Üye Üye
Wink Wink Wink Wink arkadaşlar gerçekten öyle çok iyi bu grup çok başarılı gerçekten her şarkıyı çok güzel yorumluyorlar şarkıları da çok hakikaten güzel Very Happy Very Happy Very Happy

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Üye Üye
bende beğendm

ceza99
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel böylece eski şarkıları bize sevdiriyorlar(genç ve güzel olmalarıyla)

hepsimania94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 21:47 - Mesaj konusu: müthiş
Yeni Üye Yeni Üye
walla müthiş bi grup....sölicek bi söz yoq süper ötesiiiiii Very Happy

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Üye Üye
bende olmaz böyle şeyi duymamıştım babamdan öğrendim eski şarkı olduğunu sonra sevmeye başladm ve çok seviyorum artık kaç yıl geçti aradan da çok gsl

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 4, 2006 08:39 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Takımdan Takımdan
Arrow bence muhteşem söylüyorlar

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı
Üye Üye
olmaz böyle şey şarkısını kimin söylediğini biliyorum bi türk filminde gördüm Very Happy emel sayın söylüyormuş o yazmış bu şarkıyı eskiden ve tv de emel sayınla çıktılar hepsi grubu o sırada da söylemişlerdi.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi