| Yazar |
Mesaj |
| < |
Sizce bu şarkıyı hepsi güzel söylüyor mu???
| Muhteşem |
| [ 335 ] 82% |
| |
| Güzell |
| [ 54 ] 13% |
| |
| Fena Değil |
| [ 9 ] 2% |
| |
| Hayırrrr |
| [ 7 ] 1% |
| |
Toplam Oylar : 405 |
|
| manak |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 13:18 - Mesaj konusu: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Yeni Üye

|
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
2x
Nolur sormasınlar bana
Nolur söyletmesinler derdimi
Saklarım ben onu kendime
Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözünden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi
4x
Benim bütün derdim özlem
Biliyorum kavuşur böyle seven
Biz bir elmanın iki yarısıyız
O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözünden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi
4x |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 12:17 - Mesaj konusu: Re: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Üye

|
ASLINDA MUHTEŞEM DEĞİL MUHTEŞEMİN ÖTESİNDE SÖYLÜYORLAR AMA ANKETTE MUHTEŞEM VARSA MUHTEŞEMDİR  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
BU MESAJI YAZARKEN TAMDA O ŞARKIYI DİNLİYORDUM BENCE ÇOK MÜTHİŞ SÖYLÜYORLAR ŞARKIYA GÜZEL BİR RİTİM GETİRMİŞLER
HEPSİ Yİ TEBRİK EDİYORUM  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 15:51 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Kesinlikle ya hepsi cover çalışmalarında çok başarılı olmaz böyle şey de çok güzel zaten.Yeni albümlerde de bu tür eski şarkılara yeni yorumlar getirirler inş çünkü bunu çok iyi yapıyolar. |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
gençlerede eski şarkıları sevdiriyorlar buda önemli birşey.  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
bencede size katılıyorum  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Kıdemli Üye

|
9hem kaç yıl geçti aradan hemde olmaz böyle şey şarkıları eski şarkılar mesale ben olmaz böyle şey şarkısını duymamıştım hepsi sayesinde hem öğrendim hemde çok sevdim  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Üye

|
arkadaşlar gerçekten öyle çok iyi bu grup çok başarılı gerçekten her şarkıyı çok güzel yorumluyorlar şarkıları da çok hakikaten güzel  |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| ceza99 |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Yeni Üye

|
| çok güzel böylece eski şarkıları bize sevdiriyorlar(genç ve güzel olmalarıyla) |
|
|
|
|
| hepsimania94 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 21:47 - Mesaj konusu: müthiş |
|
|
Yeni Üye

|
walla müthiş bi grup....sölicek bi söz yoq süper ötesiiiiii  |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Üye

|
| bende olmaz böyle şeyi duymamıştım babamdan öğrendim eski şarkı olduğunu sonra sevmeye başladm ve çok seviyorum artık kaç yıl geçti aradan da çok gsl |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, Ekim 4, 2006 08:39 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Takımdan

|
bence muhteşem söylüyorlar |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Kaç Yıl Geçti Aradan Ayrı Ayrı |
|
|
Üye

|
olmaz böyle şey şarkısını kimin söylediğini biliyorum bi türk filminde gördüm emel sayın söylüyormuş o yazmış bu şarkıyı eskiden ve tv de emel sayınla çıktılar hepsi grubu o sırada da söylemişlerdi. |
|
|
|
|
|
|