Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ İMZA GÜNÜ RESİMLERİ

eminemm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye
Buradaki resimler "Resim Galerisi" ne taşınmıştır.

eminemm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye
eminemm resimlerin çok güzel

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye
bu arada yandaki küçük resimleri nasıl koyuyorsunuz merak ettim biriniz bana yazarsa sevinirim

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
profilinden ok

cansueren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Yeni Üye Yeni Üye
sperrr

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye
sağol gamzecik çok teşekkür ederim

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye
ya profilden girdim yapamadım ne olur bana adım adım göster profile girdikten sonrane yapacağız gibi

erendelisidilosh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 22:24 - Mesaj konusu: SAOL
Yeni Üye Yeni Üye
ARKADAŞ KOYMUŞ MADEM BENİM KOYMAMA GEREK YOK AMA BENİMKİLER DAHA DEİŞİK ERENİMLE BEN VARIM AMA KOYMAM WALAA Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 17, 2006 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Site Admin Site Admin
teşekkürler Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 18, 2006 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Site Admin Site Admin
MEHMETCAN demiş ki:
bu arada yandaki küçük resimleri nasıl koyuyorsunuz merak ettim biriniz bana yazarsa sevinirim

1. profiline giriş yap
2. En Altta Galeriyi Göster var Ona Tıkla
3. Ekrana Gelen Resimlerden Birini Sec ( Resmin Altındaki kutucugu İşaretleyerek )
4. Resimlerin Bulunduğu Sayfanın En Altında Avatarı Sec var Onu Tıkla
5. Profiline Dönmüş olacaksın profilin de en altta gönder secenegi var ona tıklıyorsun ...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 18, 2006 11:45 - Mesaj konusu: Re: SAOL
Site Admin Site Admin
erendelisidilosh demiş ki:
ARKADAŞ KOYMUŞ MADEM BENİM KOYMAMA GEREK YOK AMA BENİMKİLER DAHA DEİŞİK ERENİMLE BEN VARIM AMA KOYMAM WALAA Wink

Ne Olursun Resimleri Yükle Ya Yüklemezsen Ne Olur Halimiz Acı Bize ... Idea Laughing Twisted Evil Laughing

eminemm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 23, 2006 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Üye Üye

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 24, 2006 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: İMZA GÜNÜ RESİMLERİ
Site Admin Site Admin
EKLEME: 23 Ekim 2006 itibariyle galerimiz oluşturulmuş olup lütfen:
http://www.gruphepsi.org/galeri/ adresini ziyaret ediniz...

Teşekkürler...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi