Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İmza günleri...

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 12:13 - Mesaj konusu: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
27 AĞUSTOSDA SİLİVRİ MAXİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE İMZA GÜNLERİ VARDIR!!

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi93 ve diğer ankaralılar müjdeeee!

Grup hepsinin 2 Eylül Cumartesi günü Ankarada imza günü varrr.Ama yer ve saati henüz belli değilmiş Wink

Ama o gün ben yine Ankarada değilim şansıma bak yaaaa.Neyse arkadaşlar resim falan çekin bol bol benden de selam söylersiniz artık Very Happy

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O HABERİ BENDE DUYDUM VE ÇOK SEVİNDİM Laughing YERİNİ VE SAATİNİ ÖGRENİNCE BURAYA YAZALIM Very Happy

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 27, 2006 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
3 Eylülde Zeytinburnu Olivium 'da imza günü varmış.Duyurulur Wink

leylosh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
merhaba arkadaşlar ya yerini falan bilen varsa ne olur söyleyin...ben 2 eylülde ankaradayım

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
leyloşh bilsem söylerdim ama bilmiyorum Crying or Very sad

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öğrenirsem söylerim en kısa zamanda.

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
4 eylül de adana da hepsi nin imza günü var.
yer:adana carrefour
saat:13:00

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
2 Eylüldeki Ankara imza günü

Afm Ankamall da saati de 13.00 müş büyük ihtimalle.

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok sağol bende onu araştırıp duruyorum.teşekkürler Laughing Razz Wink

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sen yine de devam et araştırmana herkes farklı şeyler söylüyor ama en güvenilir bilgi bu bence.

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah bu doğrudur.ben afm migros a gitmeyi çok severimde Laughing

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
he he sevilmez mi orası ya ben de çok seviyorum zaten ama malesef gidemeyecem işte ya ankarada değilim o tarihte talih yüzüme gülmedi bi türlü neyse başka zamana inş Sad başka bahara.

Bu arada galiba 3. katında d&r ın ordaymış Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için teşekkürler Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
uşakta yokmuymuşya Mad Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi