Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İmza günleri...

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede çok yoğun olmalılar o yüzden olabilir Rolling Eyes

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Üye Üye
ya çıldırmak üzereyim neden hiç erzurum da yok ya neden bir kere bile göremedim hep gidiyorum önceki gün gelmiş oluyorlar ya erzurum adına haber alan haber versin nolur arkadaşlar ya ufff... Sad Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Bırak Erzurum'u, İstanbul bile yok Confused

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Buse, İstanbul'a her zaman geliyorlar. Biraz da Erzurum , Sivas gibi yerlere gelsinler. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Öyle değil, yani imza günü yok anlamında dedim Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gitmem gerekiyor ama tatilde olucağım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
İyi de imza günü yok ki nereye gidiyorsun Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Olur olur.. İmza günü de olur, dizi de olur , konser de olur... En kısa zamanda başlayacak inşallah...

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 09:49 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ankaraya ferhat göçer dışında başka bir ünlü sanatçı gelmiyor bir imza günü olsa ya Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ANKARADA Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 11:36 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
arkadaşlar oraya ne zaman gelecek buraya ne zaman gelecek diye sorulmasına gerek yok bence.. olursa haber verilir Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,Ayça'nın söylediklerine katılıyorum.Oraya ne zaman gelecek buraya ne zaman gelecek diye sorulmasına gerek yok. Wink Olursa haber yayılır zaten yani haberimiz olur. Wink

bilge1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 15:22 - Mesaj konusu: imza günleri
Üye Üye
Arkadaşlar imza günlerinde izdihamlar oldu.Hatta haberlere çıktılar bu yüzden 2008-2009da imza günü olmuyacakmış.Röportajını koydum ama onaylanmadı.

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynı röportajı ben de koydum onaylanmadı Confused
Yani bu sene içerisinde imza günü yok Exclamation

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
aman bıktım ya ezik şehir olmaktan ya

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:

hepsiciyizbiz12

aman bıktım ya ezik şehir olmaktan ya

Abartma kızım sen de Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
22. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi