Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İmza günleri...

chitlennbick11
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
19 haziran da saat 3-4 gibi bayrampaşa akvaryum alışveriş merkezinde hepsi imza günü var ..

nagihan13
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
o haberi bende duydum ve çok sevindim yerini ve saatini öğrenince buraya yazalım hepsi kızlarını severiz :

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:09 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa şçyle kuşadası aydın gibi yok mu??

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
19 haziran da saat 3-4 gibi bayrampaşa akvaryum alışveriş merkezinde hepsi imza günü var..

Evet onu ben de duydum ama bakalım, kesin birşey var mı. Confused

HepsiciReyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 08:25 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
izmitte olsa beni kimse tutamaz yokki yaşım küçük olmam sebebiyle istanbulada gidemiyorum izmite konsere geldiler 25 Mayıstı ertelendi yağmur yağdı diye hava durumuda şimdi 15 Haziranı sağnak yağış diyor ufff ya...

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Yaa şöyle kuşadası aydın gibi yok mu??

Evet ya yok mu hiç? Buraya da gelsinler ama ya Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Olunca duyurulur zaten Wink

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ankarada var mı ????

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Olunca duyurulur zaten

İnşallah vardır

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Özellikle Aydın'da olmasa bile İzmir'de kesin olur

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
İnşallah yaa!!
2 sene önce İzmir'egelmişler ama kimse yokmuş yanlarında arkadaşım görmüş!!
Aaaahh ah!!
Ben olacaktım ki orada...
Neden benim haberim yoktu ki! Evil or Very Mad
Öyle güzel şeyler olurdu ki o zaman...
Kimse de gitmiyormuş o zaman yanlarına...
Ben&'HEPSİ'm koyu bir muhabbet! Cool

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
O kesin Buse. Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Görevli Görevli
Ya bir ara Winx ile birlikte olacaktı...Dergide yazmıştı ama hala olmadı o imza günleri...Bu saatten sonra olmaz herhalde...Ama yeni albüm için kesin olur bu yaz.... Wink

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:

hepsisweet:

ya bir ara winx ile birlikte olacaktı...dergide yazmıştı ama hala olmadı o imza günleri...bu saatten sonra olmaz herhalde...ama yeni albüm için kesin olur bu yaz....

Haklısın canım dergilerde yazmışlardı

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Üye Üye
Albüm çıktı,dizi de bitti...bekliyoruz artık imza günlerini Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi