Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İlk klip 4 peynirli pizza'ya

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:25 - Mesaj konusu: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
Grup Hepsi Şaka Albümü ilk klibi 4 peynirli pizza'ya

Arkadaşlar Grup Hepsi'nin cine5'teki cinecity programına yaptığı röpörtajda "yeni klibimiz 4 peynirli pizza'ya" dedi.
çok mutluyum Very Happy Very Happy

[ 4 Peynirli Pizza Şarkı Sözü ]

4 peynirli pizza klibi izle

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
İnternet doğru değil. Kendi ağızlarından söylediler. Ben de duydum. Hatta Kenan Doğulu' dan almışlar şarkıyı. Wink Dört Peynirli Pizza...Çok güzel bence Very Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencde güzel

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Evet ben de izledim.Çok güzel parçanın adı. Wink Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Görevli Görevli
"Hepsi Şaka, 10+1" ile müzikseverle buluşuyorlar. Albümde 10 cover ve bir yeni şarkı var. (10+1) MFÖ’den Sakın Gelme, Sezen Aksu’dan Onu Alma Beni Al, Bülent Ortaçgil’den Beni Kategorize Etme, Mirkelam’dan Tavla gibi şarkıları yeniden söylediler.

Yeni şarkıları Dört Peynirli Pizza ise Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyor. Cemre (23), Gülçin (23), Yasemin (22) ve Eren’le (24)...

Cover denince akla çok eski şarkılar geliyor. Ama yakın dönem parçaları seçmişler. Nedeni ise; albümdeki parçalar küçükken çok sevdiğimiz ve bağıra çağıra söylediğimiz şarkılar. Hepsi dinleyicilerinin büyük bölümünü oluşturan çocuklar bu parçaları bilmiyor. Büyükler bildiği için onlarda eşlik edecekler...

Müzik tarzlarında değişiklik olmuş. R&B değil, pop-rock ve bol vokalli. Albüm şaka üstüne kurulu.

İki yabancı koreografla çalışmışlar. Dansları yine çok iddialı. Yasemin diyor ki; şarkıları eğlenerek söyledik. Albümdeki tek yeni şarkı Kenan Doğulu imzalı...
İlk klip "Dört Peynirli Pizza" adlı şarkıya çekilecek...

KAYNAK: Hürriyet Cumartersi Wink

En son devrem tarafından Cumartesi, May 10, 2008 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
süper bir haber teşekkürler Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dört Peynirli Pizza Rolling Eyes Güzel... Smile Razz

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Sağol,güzel haber...

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
sağol çok sevindim Laughing acaba nasıl olacak çok merak ediyorum Rolling Eyes

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
bende çok merak ediyorum

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dört Peynirli Pizza,dört farklı lezzetin birleşmesi anlamındaymış. Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
O 4 farklı lezzet de cemre eren gülçin yasemin oluyor arkadaşlar.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yani.. Laughing Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Görevli Görevli
Cover olması kötü oldu bence Confused Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Bu arada, albümün adının ŞAKA olmasının nedeni; şarkı sözlerinde espirili sözler falan varmış. Nedeni bu sözlermiş Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi