Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İlk klip 4 peynirli pizza'ya

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Bencede Cemre'nin hipnoz bu sefer dikkat ettim

Bence de...
Çünkü asıl nesnesini koskoca klipe 1 defa göstermez, gösterse de belirgin gösterir Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Görevli Görevli
Cemre'min hipnoz bence de...Ben şarkıya da bayıldım..Hayatımın en mükemmel pizzasıydı!! Very Happy

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de hipnoz olabilir... çünkü arkasında hep o var ve obje olarak belirgin birşey yok

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence de

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
şarkıyı beğenmedim ilk başta ama klip güzel Wink
şarkıya anlam katmış Laughing

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya arkadaşlar hipnoz olmaz obje çünkü hipnoz bi bilim gibi bişey eşya vaya işte somut bişey değil obje değil kısacası işte ya

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
cemre'nin objesi bence hipnoz
çünkü bazı arkadaşlar o fırlattığı şeye bumerang dediler ama bumerang

ben klibi dikkatlice izledim

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
ya arkadaşlar hipnoz olmaz obje çünkü hipnoz bi bilim gibi bişey eşya vaya işte somut bişey değil obje değil kısacası işte ya

canım bizim yani en azından benim dediğim arkada dönen siyah-beyaz obje... hipnoz için kullanılan

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi