| Yazar |
Mesaj |
| < |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Bencede Cemre'nin hipnoz bu sefer dikkat ettim
Bence de...
Çünkü asıl nesnesini koskoca klipe 1 defa göstermez, gösterse de belirgin gösterir  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Görevli

|
Cemre'min hipnoz bence de...Ben şarkıya da bayıldım..Hayatımın en mükemmel pizzasıydı!!  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence de hipnoz olabilir... çünkü arkasında hep o var ve obje olarak belirgin birşey yok |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Üye

|
şarkıyı beğenmedim ilk başta ama klip güzel
şarkıya anlam katmış  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya arkadaşlar hipnoz olmaz obje çünkü hipnoz bi bilim gibi bişey eşya vaya işte somut bişey değil obje değil kısacası işte ya |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Üye

|
cemre'nin objesi bence hipnoz
çünkü bazı arkadaşlar o fırlattığı şeye bumerang dediler ama bumerang
ben klibi dikkatlice izledim |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: ya arkadaşlar hipnoz olmaz obje çünkü hipnoz bi bilim gibi bişey eşya vaya işte somut bişey değil obje değil kısacası işte ya
canım bizim yani en azından benim dediğim arkada dönen siyah-beyaz obje... hipnoz için kullanılan |
|
|
|
|
|
|