Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İlk klip 4 peynirli pizza'ya

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 22:26 - Mesaj konusu: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzel bir klip

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
powerturk kuliste izledim bahadır hoca da var bu klipte önceden söylemiştim ama kimse takmadı... Surprised Laughing

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:29 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
bu kızlar süperler bence çünkü baksanıza her yeni yaza güzel bir şarkı arıca duyduğuuma göre de kenan doğulu yazmış hepsi de seslendirmiş ama klipte şarkıda süperr

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet.Bence haklısınız.

Cemre-Bumarang(gibi birşey)
Eren-Örümcek ağı
Gülçin-Kara Kedi
Yasemin-Ayna

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
ya bumerang olsaydı sık sık gösterirlerdi ama sadece 1 kez gösteriyorlar.ama hipnoz hep arkasında. Idea

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hiç dikkat etmedim hipnoza

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 15:53 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben şarkıyı pek sevmedim ama klibi çok güzel

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Ben herşeyine çok dikkat ettim klip de süper ötesi Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Alıntı:
ya bumerang olsaydı sık sık gösterirlerdi ama sadece 1 kez gösteriyorlar.ama hipnoz hep arkasında.

Ona bakarsan Eren' in örümcek ağı da çok az. Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Ama belirgin bence de hipnoz Cemre'min...
Hem elindeki şeyin ne olduğundan bile emin değiliz tam olarak... Confused

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Ama bumeranga benziyor.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Sadece benziyor ama, diğerinden eminiz en azından

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
2. Klibi beklemek gerek, en iyisi. Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Takımdan Takımdan
Evet bence de Wink

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: İlk klip 4 peynirli pizza'ya
Üye Üye
hepsi grubu o hipnozla erkekleri hipnoz ettiklerini söylemişti ama....

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
15. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi